"Καταραμένο" ήταν για το Ψυχικό το παιχνίδι στα Ιλίσια. Ο τραυματισμός του Νταμίρ Λάτοβιτς στο γόνατο, μετά από γλίστρημα εξαιτίας του βρεγμένου παρκέ (έμπαζε νερά η οροφή και γι' αυτό διακόπηκε ο αγώνας με τον Ηλυσιακό), θα... στοιχειώνει την ομάδα των Βορείων Προαστίων για πολύ καιρό.

Ο 35χρονος φόργουορντ/σέντερ υποβάλλεται σε σειρά εξετάσεων προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς, όμως τα μέχρι στιγμής δεδομένα είναι πολύ δυσάρεστα. Ο χιαστός του Λάτοβιτς έχει πειραχθεί και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών θα μείνει τουλάχιστον 2,5 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Αυτό που μένει να εκτιμηθεί (αναμένονται τα αποτελέσματα της νέας μαγνητικής του παίκτη) είναι το πόσο μεγάλη "ζημία" έχει υποστεί στον χιαστό και το αν θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση. Η απογοήτευση για τον τραυματισμό του Λάτοβιτς είναι έκδηλη στο Ψυχικό, το οποίο έχει μπροστά του (το προσεχές Σάββατο 13/12) το μεγάλο παιχνίδι με τη Καβάλα, το οποίο θεωρείται κομβικής σημασίας για τη προσπάθεια της ομάδας για άνοδο.