Με το μυαλό στο Παγκράτι, δηλαδή το πρώτο επίσημο παιχνίδι του 2015 για τον Αρκαδικό στην Α2 κατηγορία και τον πρώτο αγώνα στην Τρίπολη μετά από 41 ημέρες, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας.

Όλοι στις τάξεις του Αρκαδικού γνωρίζουν πολύ καλά την κρισιμότητα του παιχνιδιού και τις δυσκολίες που κρύβει, αφού το Παγκράτι είναι μία από τις ιστορικότερες ομάδες του πρωταθλήματος έχοντας στο ρόστερ της καλούς και έμπειρους παίκτες.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι της προπόνησης, δόθηκε έμφαση από τον τεχνικό επιτελείο του Αρκαδικού στην άμυνα και στον τρόπο που πρέπει να κινούνται οι παίκτες, αλλά και στον αντίποδα πως θα βρουν τον δρόμο προς το αντίπαλο καλάθι, ενώ τονίστηκε κατά την διάρκεια της προπόνησης πώς πρέπει να υπάρχει συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Τέλος, στην ομάδα υπάρχουν τρεις Γιάννηδες, που χθες είχαν την ονομαστική τους εορτή και ως εκ τούτου πήραν τις ευχές από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του Αρκαδικού (Γιάννης Καστρίτης, Γιάννης Καραμαλέγκος και Γιάννης Θανόπουλος).