Εθνικός: «Γελάει το μπάσκετ μαζί σας...»

Τη δική του απάντηση στα όσα υποστήριξαν στη Δόξα Λευκάδας μετά από το μεταξύ τους παιχνίδι το περασμένο Σάββατο, έδωσε ο Εθνικός με ανακοίνωσή του.

Σε αυτή αναφέρει: «Παιχνιδάκια στις πλάτες μας δεν επιτρέπουμε σε κανέναν… Τα κολπάκια της η Δόξα εν όψει της συνέχειας του Πρωταθλήματος να τα κάνει αλλού. Το βίντεο είναι στη διάθεση του καθενός. Θα διαπιστωθεί με ευκολία πόσο ''αδικήθηκε'' η ομάδα της Λευκάδας. Γελάει όλο το Μπάσκετ μαζί σας και κυρίως όσοι βρέθηκαν το Σάββατο στο Κερατσίνι…».

Σχόλια

  1. Μάγκες εκεί του Εθνικού αφήστε τις π@π@ριές.. Μια χαρά όλοι ξέρουμε τι γίνεται όταν η υπόλοιπη Ελλάδα παίζει εκεί με τις ομάδες σας σε αθήνα και πειραιά.. Τώρα η Δόξα νίκησε, άλλη φορά δε θα είναι έτσι και μαγκιά τους που έβγαλαν τώρα την ανακοίνωση -καθώς μεταξύ μας και με Καβάλα αδικήθηκε η Δόξα, αλλά φέτος την Καβάλα όλοι την σπρώχνουν για άλλους λόγους-. Και δεν ήταν μόνο τώρα που αδικήθηκε η Δόξα, πριν λίγους μήνες σφάχτηκε η Λιβαδειά για να διατηρήσει το αήττητο το Λαύριο, στην αγωνιστική που μας πέρασε όλοι είδαμε πως σφάχτηκε ο Ηρακλής για να νικήσει το Ψυχικό και άλλα πολλά.. Άντε και το παραμυθάκι με τον Ηλυσιακό αρκετά τράβηξε.. Υπάρχουν πολλά υγιή σωματεία που περιμένουν να ανέβουν από Β(προφανώς και δεν έχω κάτι με τα παλικάρια της ομάδας του Ηλισιακού που παλεύουν σε κάθε αγώνα, κάποιοι άλλοι είναι που κάνουν το κακό)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου