Τον ΟΦΗ υποδέχεται ο Φίλιππος στη Βέροια το ερχόμενο Σάββατο (31/1, 17:00) με μοναδικό στόχο να αρχίσει τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, όπως και τον πρώτο. Με νίκη!

Ο Δημήτρης Γκίμας ζήτησε από τους φίλους της ομάδας να σταθούν δίπλα στον Φίλιππο βοηθώντας και αυτοί με τον τρόπο τους ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Ο τεχνικός της ομάδας της Βέροιας αναφερόμενος στο παιχνίδι του Σαββάτου σχολίασε μεταξύ άλλων πως: «Έχουμε μπροστά μας έναν από τους κρισιμότερους αγώνες της χρονιάς. Παρά τους τραυματισμούς που κι αυτή την εβδομάδα δε μας άφησαν να δουλέψουμε όπως θα θέλαμε, αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μας που δίνουν ότι περισσότερο μπορούν σε κάθε προπόνηση όπως έκαναν και το περασμένο Σάββατο απέναντι στην δυνατή ομάδα του Παγκράτιου. Το παιχνίδι αναμένεται να είναι δύσκολο και γι’ αυτό ζητάμε απ’ τον κόσμο να δώσει το δυναμικό παρόν και να μην απογοητεύεται.

Πρέπει ο κόσμος με την παρουσία του να βοηθήσει την ομάδα να μείνει στην Α2. Ειδικά οι φίλοι του μπάσκετ, που χρόνια τώρα ζούσαν με το όνειρο της Α2, πρέπει να στηρίξουν την ομάδα μέχρι τέλους στην κρισιμότερη σαιζόν των τελευταίων χρόνων. Άλλωστε έπειτα από μια τέτοια περιπετειώδη χρονιά το 2007 ξεκίνησε η ανάκαμψη και η πορεία προς την Α2. Κάτι ανάλογο θα συμβεί και τώρα, αρκεί να μην εγκαταλειφθεί η προσπάθεια.»