Ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο θεωρεί πως θα είναι η ομάδα της Λευκάδας, ο Μπόγιαν Κρστέφσκι. Ο Σκοπιανός σέντερ της ΕΝ.Κ. Καβάλας λίγο πριν αναχωρήσει η Καβαλιώτικη αποστολή για το πανέμορφο νησί του Ιονίου, μίλησε αποκλειστικά στο kavalabc.gr τονίζοντας πως το παιχνίδι αυτό θα είναι εξαιρετικά δύσκολο και πως θυμίζει… «ραντεβού στα τυφλά»!..

-Χωρίς να φορτσάρετε ιδιαίτερα νικήσατε με 30 πόντους στην Καλαμίτσα και τη Λιβαδειά, αυτό σας ανέβασε κι’ άλλο τη ψυχολογία;
-«Για εμάς να ξεκαθαρίσω πως δεν υπάρχουν τα λεγόμενα εύκολα, ή δύσκολα παιχνίδια. Η Α2 έχει αποδείξει μέχρι σήμερα πως τιμωρεί αυτούς που υποτιμούν αντιπάλους και εμείς δε θέλουμε να την πατήσουμε σαν πρωτάρηδες. Σεβαστήκαμε τη Λιβαδειά, όπως κάνουμε άλλωστε με όλες τις ομάδες. Ούτε το παίζουμε φαβορί, ούτε τίποτα, όλα κρίνονται στο γήπεδο σε 40 λεπτά, είσαι καλός θα κερδίσεις, είσαι κακός και χωρίς συγκέντρωση θα χάσεις. Χάσαμε ένα παιχνίδι στις λεπτομέρειες και μας πόνεσε πολύ. Μία φάση αρκεί στο μπάσκετ…»

-Το παιχνίδι στη Λευκάδα θα έχει το χαρακτήρα του ντέρμπι;
-«Φυσικά, η Λευκάδα από την αρχή έδειξε πως θα είναι στις διεκδικήτριες ομάδες. Άλλαξε προπονητή και δε ξέρουμε σε τι κατάσταση θα βρίσκεται. Το ότι έχει να παίξει ένα μήνα, δε ξέρουμε εάν θα αποδειχτεί καλό ή κακό, όλα αυτά είναι σχετικά. Εσείς θα πείτε ότι έχασε το ρυθμό της, εγώ θα πω ότι είχε το χρόνο να βάλει νέα πράγματα στο παιχνίδι της ώστε να μας αιφνιδιάσει».

-Θυμίζει λίγο ένα «ραντεβού στα τυφλά»;
-«Σαφώς και είναι όπως το λέτε ένα ραντεβού στα τυφλά. Αν και ξέρουμε πως η ατμόσφαιρα θα είναι ζεστή, άλλωστε όλες οι ομάδες θέλουν να κερδίσουν τον πρώτο στο πρωτάθλημα».

-Όντας από τους παλαιότερους της ομάδας τι περιμένεις από τη φετινή χρονιά;
-«Το ότι είμαι τρία χρόνια στην Καβάλα νομίζω λέει πολλά, αγαπώ την ομάδα, την πόλη, τον κόσμο, όλα είναι υπέροχα και θα γίνουν ακόμη καλύτερα εάν ανέβουμε που το πιστεύω. Για αυτό παλεύουμε όλη η ομάδα. Κάθε μέρα, σε κάθε προπόνηση σκληρά. Θέλω να παίξω στην Α1 του χρόνου με την Καβάλα».

-Ποιες άλλες ομάδες βλέπεις στα φαβορί;
-«Φέτος θα είναι αρκετές. Εκτός από εμάς στα φαβορί βλέπω πως θα είναι ο Εθνικός, ο Αρκαδικός, η Λευκάδα, το Λαύριο, δε ξέρω πόσοι και ποιοι θα αντέξουν μαζί με μας…»