Σίγουρος πως η ΕΝ.Κ.Καβάλας θα κάνει ακόμη καλύτερα παιχνίδια το 2015 τόνισε με αποκλειστική του συνέντευξη στο ΚΑVALA.BC ο Νίκος Παπαρέγκας, λέγοντας πως με την ώθηση του κόσμου μπορεί η ομάδα του να τερματίσει σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στην Α1 του ελληνικού μπάσκετ…

-ΕΡ. Μετά από ένα μήνα αγωνιστικής απραξίας, φοβάστε ότι χάσατε τη φόρμα σας;
-ΑΠ. «Σαφώς και δεν ήταν ευχάριστο γεγονός μόλις η ομάδα βρήκε τον καλό της αγωνιστικό ρυθμό να υπάρχει ένας μήνας αγωνιστικής απραξίας. Εμείς όμως δε χαλαρώσαμε στις γιορτές και μάλιστα στα δύο φιλικά παιχνίδια με τον ΚΑΟΔ και τον ΑΡΗ, πως δε χάσαμε τη… φόρα του πρωταθλήματος».

-ΕΡ. Πιστεύεις πως η ομάδα σου μπορεί το 2015 να πανηγυρίσει την άνοδο;
-ΑΠ. «Καθημερινά ζούμε με ένα όνειρο. Την άνοδο. Ήμαστε μία οικογένεια, μία παρέα και θέλουμε μόνο αυτό».

-ΕΡ. Καθοριστικός παράγοντας θεωρείς πως θα είναι η Καλαμίτσα, εννοώ να μείνει το… Κάστρο απόρρητο;
-ΑΠ. «Το ξέρουμε αυτό πως θα είναι καθοριστικό, να μη χάσουμε ούτε ένα παιχνίδι! Και δε θα χάσουμε. Η παρουσία του κόσμου μας ωθεί ώστε να παίζουμε κάθε φορά και καλύτερο μπάσκετ. Με τη βοήθεια του κόσμου μεταφορτωνόμαστε σε άλλη ομάδα».

-ΕΡ. Τι λέει η… αντικατασκοπεία για την ομάδα της Λιβαδειάς;
-ΑΠ. «Εδώ και μέρες καθημερινά κοιτάζουμε τους αντιπάλους μας. Ξέρουμε ότι δυνάμωσαν πολύ και θα έρθουν στην Καβάλα να χτυπήσουν στα ίσια το παιχνίδι. Είναι μία ομάδα με αρετές και μπορεί να κάνει τη ζημιά, εάν την υποτιμήσεις, πράγμα που δε θα κάνουμε εμείς».