Ο Νίκος Μποχωρίδης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τον φετινό ΟΦΗ, τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο γκαρντ του ΟΦΗ

Για το καλό ξεκίνημα στο 2015: «Το 2015 έχει μπει πιο ιδανικά απ'ότι φανταζόμασταν. Παρά τα προβλήματα η ομάδα συσπειρώθηκε και έκανε μία επανεκκίνηση. Ξέραμε πως δεν υπήρχαν άλλα περιθώρια. Είχαμε αντίοες συνθήκες και τραυματίες και γίναμε αμέσως πιο ομάδα αλλά ξέραμε πως αυτό ήταν ένα ματς που πρέπει να πάρουμε. Παίζαμε ουσιαστικά την σωτηρία μας και είχαμε να αποδείξουμε πράγματα. Είχαμε χάσει και πολλά ματς στο πόντο κάτι που είναι και θέμα τύχης όμως σε παίρνει από κάτω».

Για το αν περίμεναν το κακό δίμηνο: «Όχι .Γι αυτό και δημιουργήθηκαν τόσα προβλήματα. Όταν έχεις υψηλούς στόχους και ξαφνικά βρίσκεσαι στην ζώνη του υποβιβασμού το πρόβλημα μεγαλώνει και όταν δεν πηγαίνει καλά το πρόβλημα μεγαλώνει περισσότερο».

Για τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας: «Κοιτάξτε όταν ξεκινάει μια ομάδα που έχει κρατήσει 2 παίκτες, όσους καλούς παίκτες και να έχει, η χημεία μπορεί να έρθει κατευθείαν ή και πιο αργά. Εμείς στα πρώτα παιχνίδια χάσαμε τα 2 στον πόντο, αν τα είχαμε πάρει θα ήμασταν σίγουρα πιο καλά. Aυτό με τον Αρκαδικό η και το Παγκράτι πιο μετά που βάλανε ένα τρίποντο και μας κερδίσανε. Δυστυχώς δεν πετύχαμε στην αρχή αλλά δεν τα παρατήσαμε και όταν ήρθαν τα δύσκολα πετύχαμε. Έχουμε κερδίσει και τον πρώτο και τον δεύτερο της βαθμολογίας. Έχουμε κάνει καλά παιχνίδια και αυτά που έχουμε χάσει εκτός από αυτό με το Ψυχικό τα έχουμε χάσει με 2-3 πόντους».

Για την συσπείρωση που υπάρχει στα τελευταία παιχνίδια: «Όντως γιατί έχουμε μένει και πιο λίγα παιδιά και πρέπει ο καθένας που παίζει να τα δίνει όλα. Ο ρόλος όλων είναι σημαντικός ακόμα και αυτών που θα παίξουν λίγο. Εμείς αυτό έχουμε στο μυαλό μας αλλά κοιτάμε το επόμενο ματς πάντα. Το επόμενο παιχνίδι είναι στην Βέροια και το σενάριο για ματς είναι να πηγαίνουμε για τη νίκη σε κάθε ματς. Βλέπουμε ματς με ματς και πάμε να κερδίσουμε».

Για την παρουσία του στον ΟΦΗ: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος, έχουμε καλή επαφή με τα παιδιά της διοίκησης. Είναι δύσκολο να υπάρχει αυτή η αγάπη και ο ρομαντισμός που υπάρχει εδώ».

Για το αν είναι ευχαριστημένοι με την παρουσία του κόσμου: «Η προσέλευση του κόσμου ήταν πέρα των προσδοκιών. Ειδικά στα πρώτα ματς αλλά καλώς η κακώς στην συνέχεια τους απογοητεύσαμε και ήταν λογικό να σπάσει αυτό. Ελπίζω τώρα που έχουμε κάποια σημαντικά παιχνίδια στην έδρα μας να μας στηρίξουν σε αυτά».

Για τον στόχο του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα: «Στο μυαλό μας είναι να πλασαριστούμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Δεν κάνουμε σχέδια, κοιτάμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδια. Αν βάζεις στόχους μακροπρόθεσμους καμιά φορά δεν κοιτάς το επόμενο παιχνίδι»