Με μια σημαντική απώλεια θα συνεχίσει το πρωτάθλημα ο ΟΦΗ καθώς ο Κύπριος πλέι – μέικερ δέχτηκε πρόταση από την Γερμανία και αποχαιρετάει το Ηράκλειο.

Την είδηση αποκάλυψε η εφημερίδα "Πατρίς" και οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν ότι η πρόταση που δέχτηκε ο Ραζής ξεπερνάει τις 40.000 ευρώ!

Από την πλευρά του, ο Ραζής, ζήτησε και εκείνος να αποχωρήσει από τον ΟΦΗ προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Γερμανία και φαίνεται ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Ο ΟΦΗ πάντως δεν δείχνει διατεθειμένος να αφήσει έτσι απαλά τον Ραζή αφού η ομάδα δεν έχει πλέον δικαίωμα προσθήκης και γίνεται κατανοητό ότι ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα στην θέση "1" αφού έχει μείνει με μοναδικό πλέι – μέικερ, τον Μαυρογιάννη.

Η θέση του Ερασιτέχνη για την υπόθεση Ραζή

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ με ανακοίνωση του τονίζει ότι ο Κύπριος γκαρντ μπορεί να αποχωρήσει μόνο εφόσον η ομάδα το επιθυμεί τονίζοντας ότι έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη

«Ο Χριστόφορος Ραζής και ο εκπρόσωπος του, με εξώδικο που έστειλαν στον ΟΦΗ, ζητούν την αποχώρηση του παίκτη και την μεταγραφή του σε Γερμανική ομάδα Β' κατηγορίας.

Η θέση του ΟΦΗ στο θέμα έχει ως εξής: O OΦΗ δεν έχει καμία αντίρρηση στην μεταγραφή του αθλητή, όχι μόνο του Ραζή, αλλά καθ' ενός που φοράει την φανέλα της ομάδας και θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω. Αυτό όμως πρέπει να γίνεται με τη σύμφωνη γνώμη του σωματείου.

Ο Ραζής έχει συμβόλαιο με τον ΟΦΗ μέχρι το καλοκαίρι και η αποχώρηση του μπορεί να γίνει μόνο με τη συναίνεση του ΟΦΗ. Ήδη το θέμα χειρίζεται η νομική υπηρεσία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ».