«Το ευχαριστώ το θεωρώ πολύ λίγο»

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Ερμή να δώσει το «παρών» στο ματς της περασμένης αγωνιστικής και παράλληλα να βοηθήσει τον αθλητή της ομάδας, Γιώργο, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη με τη ζωή.

Αναλυτικά:

«Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση όλων των φίλων της ομάδας, στην κλήση της διοίκησης του Ερμή για οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του αθλητή μας Γιώργου ο οποίος εδώ και περίπου 1 χρόνο δίνει τον δυσκολότερο αγώνα ζωής στον οποίο θα βγει για άλλη μια φορά νικητής.

Ο Γιώργος, έστειλε την ακόλουθη ανακοίνωση

«Η αγάπη η στήριξη αλλά κυρίως η ανθρωπιά όλων αυτών των ανθρώπων είναι κάτι μοναδικό είναι κάτι που έχει μπει για τα καλά στην ψυχή μου… Το ευχαριστώ το θεωρώ πολύ λίγο και αισθάνομαι Ευλογημένος που κατάφερα να είμαι ένα κομμάτι της ιστορίας μιας τέτοιας ΟΜΑΔΑΣ!!! Καλή επιτυχία στο κρίσιμο παιχνίδι μας και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ….εγώ αν και μακριά θα είμαι συνεχώς μαζί σας όπως κάθε φορά…»

Εμείς Γιώργο υποσχόμαστε να είμαστε οι καλύτεροι συμπαίκτες σου σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα από τον οποίο θα βγεις και πάλι ΝΙΚΗΤΗΣ!»

Πηγή

Σχόλια