Ολοκληρώνεται απόψε -έστω και τυπικά αυτό θα συμβεί με τη διεξαγωγή των δύο αγώνων που εκκρεμούν- ο πρώτος γύρος της Α2 και μάλιστα από το παιχνίδι στην Καβάλα θα εξαρτηθεί και ποιος θα κατακτήσει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

* Η πρωτοπόρος Καβάλα υποδέχεται το δεύτερο Λαύριο και ο νικητής της αναμέτρησης θα βρεθεί στην κορυφή με το πέρας του πρώτου μισού της σεζόν.
Αν νικήτρια είναι η γηπεδούχος Καβάλα τότε όχι μόνο θα παραμείνει στην πρώτη θέση αλλά θα απομακρυνθεί δύο βαθμούς από τη δεύτερη και τους Λαύριο και Αρκαδικό (αν νικήσει στην έδρα του τη Λιβαδειά).

* Η ομάδα της Τρίπολης δεν έχει περιθώρια για απώλειες στην έδρα της απέναντι σε ομάδες όπως η Λιβαδειά και θέλει να πιστοποιήσει πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

* Στη Βέροια, ο Φίλιππος θέλει να... δώσει αξία στο διπλό που έκανε σον Λαγκαδά την περασμένη εβδομάδα υποδεχόμενος το Παγκράτι που θέλει να παραμείνει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

* Στο Κερατσίνι, Εθνικός και Δόξα παίζουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά καθώς ο ηττημένος θα πρέπει να αποχαιρετήσει μάλλον οριστικά τις όποιες ελπίδες για την άνοδο στην Α1.

* Ο Ηρακλής θα υποδεχθεί το Ψυχικό στο Ιβανώφειο που και πάλι δε θα έχει κόσμο γιατί παρότι εκτίθηκε η περυσινή ποινή, τιμωρήθηκε ξανά!

* Στα Ιλίσια ο Ηλυσιακός θα αναζητήσει τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα στο... ντέρμπι των γειτονιών της Αθήνας. Αν ο Αετός έχει απώλεια εκεί, τότε θα δυσκολέψει η προσπάθειά του για παραμονή.

* Τέλος, η αγωνιστική ολοκληρώνεται την ερχόμενη Δευτέρα (26/1) στην Κρήτη, με τον ΟΦΗ να υποδέχεται τον Λαγκαδά που από εδώ και πέρα θα παίζει... κόντρα στις πιθανότητες.


Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής

Σάββατο 24 Ιανουαρίου
ΔΑΚ Βέροιας 17.00 Φίλιππος Β.-Παγκράτι Πουρσανίδης Κ-Συμεωνίδης-Δεληγιαννίδης

Ιλισίων 17.00 Ηλυσιακός-Αετός Καραβίτης-Θεοδωρόπουλος-Σιώκας

Αλ. Δημόγλου 17.00 Καβάλα-Λαύριο Παφίλης-Ταρενίδης Στ.-Λόρτος

Π. Νικολαϊδης 17.00 Εθνικός-Δόξα Λευκάδας Σταματόπουλος-Γερακίνης-Δημόπουλος

Τρίπολης 17.00 Αρκαδικός-Λιβαδειά Ανδρικόπουλος-Τσαρούχα-Κοντίλης

Ιβανώφειο (κθ) 17.00 Ηρακλής-Ψυχικό Μπήτης-Ξενικάκης-Πιτσίλκας Μ.


Δευτέρα 26 Ιανουαρίου
Βαρδινογιάννειο 17.00 ΟΦΗ-Ερμής Λαγκαδά Καλδίρης-Θεονάς-Ζακεστίδης