Η Δόξα Λευκάδας βρίσκεται σε ανοδική πορεία τις τελευταίες αγωνιστικές με δύο σερί επιτυχίες και πλέον επικεντρώνεται στο κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (28/2) με το ισχυρό Ψυχικό. Με νίκη οι νησιώτες θα αυξήσουν σημαντικά τις ελπίδες για τη κατάκτηση της δεύτερης προνομιούχου θέσης, αποκτώντας έτσι σημαντικό κίνητρο για της εναπομείνασες αγωνιστικές. Η προετοιμασία συνεχίζεται σε φουλ ρυθμούς και μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, με μοναδικό μελανό σημείο τον σοβαρό τραυματισμό του Κανέλλου Γαρμπή.

Ο νεαρός γκαρντ που ήταν από τους κορυφαίους στη νίκη στο Παγκράτι και αποτελεί ένα από τα καλά "εργαλεία" του κόουτς Βαγγέλη Ζιάγκου, υπέστη ρήξη συνδέσμου στον ώμο, μετά από μια σύγκρουση με τον Κυριακόπουλο κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών ο Γαρμπής θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες και θα χάσει τόσο το παιχνίδι με το Ψυχικό, όσο και αυτό που ακολουθεί στη Λιβαδειά κόντρα στη τοπική ομάδα.

Αντίθετα, ευχάριστα είναι τα νέα από τους υπόλοιπους τραυματίες, καθώς ο Αλέξης Κυρίτσης που δεν αγωνίστηκε τη τελευταία αγωνιστική στο Παγκράτι λόγω θλάσης στο πόδι μπήκε σε φουλ ρυθμούς, ενώ ανεβασμένος δείχνει και ο Βασίλης Βαγενάς που ταλαιπωρήθηκε από την αρχή της σεζόν από οστικό οίδημα, όμως όπως έδειξε και στον χρόνο συμμετοχής που πήρε στο Μετς, είναι πλέον σε θέση να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα της Λευκάδας. Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με το Ψυχικό ολοκληρώνεται τη Παρασκευή (27/2) με τους ιθύνοντες της Δόξας να ποντάρουν και στην έντονη παρουσία των φιλάθλων, προκειμένου να έχει η ομάδα στο πλευρό της και τον... έκτο παίκτη.

Πηγή