Η σεζόν του Ηλυσιακού... ολοκληρώθηκε. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν υποβάλει το σχετικό αίτημα στην ομοσπονδία μπάσκετ και όπως ανακοίνωσε εκείνη, η ομάδα αποσύρεται από το πρωτάθλημα της Α2.

Ο Ηλυσιακός που δε θα έπαιρνε ούτως ή άλλως νέα αναβολή από την ΕΕΑ κατέθεσε την περασμένη Τρίτη τα σχετικά χαρτιά για να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα όπως και έγινε. Πλέον η ομάδα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα συμμετάσχει στα τοπικά πρωταθλήματα.

H αποχώρηση του Ηλυσιακού είναι η πρώτη στην ιστορία της Α2 αλλά και γενικότερα του επαγγελματικού μπάσκετ (αν μπορεί να εννοηθεί έτσι η κατηγορία).

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει: «Μετά την 162/4-02-2015 δήλωση του Σωματείου ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ ότι αποσύρεται από το Πρωτάθλημα της Α2’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, όλοι οι υπόλοιποι αγώνες του ματαιώνονται και κατακυρώνονται υπέρ των εκάστοτε αντιπάλων του με σκορ 20 – 0.

Τα αποτελέσματα των αγώνων που έχει δώσει μέχρι τώρα δεν λαμβάνονται υπόψη, ματαιώνονται και κατακυρώνονται με σκορ 20 – 0 υπέρ των αντιπάλων Σωματείων του Ηλυσιακού ΑΟ, στην διαμόρφωση του γενικού βαθμολογικού πίνακα της αγωνιστικής περιόδου 2014 – 2015».