Τη στήριξη της τόσο στον προπονητή Γιάννη Δαμαλή όσο και στους παίκτες εξέφρασε η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του Ηρακλή με ανακοίνωσή της, έπειτα από έκτακτη συνεδρίαση το βράδυ της Δευτέρας.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Μπάσκετ του Ηρακλή συνήλθε εκτάκτως σήμερα 02.02.2015 στα γραφεία της Ομάδας και αποφάσισε ομόφωνα τα εξής :

1) Εκφράζει την απόλυτη συμπαράστασή της στον προπονητή της Ομάδας κ. Ι. Δαμαλή καθώς και σε όλους τους παίκτες και στην προπονητική ομάδα.

2) Πιστεύει ότι τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα δεν δείχνουν την πραγματική δυνατότητα της Ομάδας, η οποία περιστασιακά βρίσκεται στη συγκεκριμένη βαθμολογική θέση.

3) Αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, ώστε όλοι μαζί ενωμένοι και συντονισμένοι να βοηθήσουμε να οδηγηθεί η Ομάδα στην αγωνιστική θέση που της αρμόζει.

4) Καλεί όλους τους οπαδούς και φίλους να συμπαρασταθούν στην Ομάδα.

5) Εξετάζοντας την μέχρι τώρα πορεία των τμημάτων υποδομής, διαπιστώνει ότι τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Το Τμήμα Εφήβων παρουσιάζει μία καταπληκτική πορεία. Την ίδια επιτυχή πορεία παρουσιάζουν και τα άλλα τμήματα. Απόδειξη ότι στα τμήματα υποδομής γίνεται σπουδαία εργασία, είναι το γεγονός ότι δύο έφηβοι εκλήθησαν στην Εθνική Ομάδα ύστερα από πολλά χρόνια.

Συνεχίζουμε τις προσπάθειες όλοι μαζί ενωμένοι, διαψεύδοντας τις κακόβουλες φήμες, που στόχο έχουν το Τμήμα Μπάσκετ του Ηρακλή».