Τη σιγουριά τους πως εάν συνεχίσουν όλοι με την ίδια συγκέντρωση, πάθος και δύναμη μέχρι τέλους θα επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου, εξέφρασαν με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Κ.Καβάλας, KAVALA B.C τα μέλη της διοίκησης του ΤΑΚ, Βασίλης Μακρής και Νίκος Φιλόγλου.

Βασίλης Μακρής: «Η ομάδα φέτος στήθηκε το καλοκαίρι με ένα και μόνο στόχο και σκοπό, την άνοδο. Ο κορμός έμεινε αυτός που ήταν και πέρυσι, έτσι η ομοιογένεια δεν άλλαξε, ενώ ήρθαν δύο πολύ έμπειροι παίκτες, όπως ο Καράμπουλας και ο Χαρισμίδης, που έκαναν την ομάδα ακόμη πιο δυνατή σε θέσεις που είχε ανάγκη. Το ότι βρισκόμαστε με το ξεκίνημα του β΄γύρου στην κορυφή δε λέει τίποτα, θα πρέπει να συνεχίσουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας και θεωρώ πως και με τη βοήθεια του κόσμου θα πετύχουμε το στόχο μας».

Νίκος Φιλόγλου: «Η ομάδα βλέπετε ρολάρει πολύ καλά, μπορεί να έχουμε κάποια παιχνίδια που δεν ήμασταν και τόσο καλοί, όμως είχαμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών και κούρασης. Ήμαστε όλοι μία γροθιά και έτσι θα συνεχίσουμε. Με τον κόσμο στο πλευρό μας δε φοβόμαστε τίποτα και κανέναν. Ο στόχος είναι η άνοδος και όλοι μαζί θα την κατακτήσουμε».