Το Λαύριο φώναξε "παρών" στη μάχη της ανόδου, καθώς η νίκη του περασμένη Σαββάτου επί του Αρκαδικού και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, το βάζει και πάλι "σφήνα" ανάμεσα στα φαβορί. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη, ο οποίος κοουτσάρισε άρρωστος με πυρετό, έχει εκτοξεύσει τη ψυχολογία της στα ύψη και μαζί και τις φιλοδοξίες των φιλάθλων της, που στο τελευταίο ματς στάθηκαν μαζικά στο πλευρό της.

"Σίγουρα μετά και τη νίκη επί του Αρκαδικού και τη βαθμολογική θέση που κατέχουμε, η άνοδος βρίσκεται στους στόχους μας. Όμως δεν είναι αυτοσκοπός γι' αυτό και δεν φορτωνόμαστε με άγχος. Όσο μας επιτρέπεται βάση των αποτελεσμάτων και των αντοχών μας να την διεκδικήσουμε θα το κάνουμε... Εξακολουθούμε να έχουμε την ίδια φιλοσοφία κοιτώντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και όπου φτάσουμε...", σχολίασε στο "basketblog", oπροπονητής του Λαυρίου.

Η προσοχή των "κυανοκίτρινων" έχει στραφεί πλέον στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο (Σάββατο 14/2). Ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο ο Σερέλης θα στερηθεί για ακόμη μια φορά των υπηρεσιών του Γιώργου Μουρίκη. Ο 24χρονος φόργουορντ δεν έπαιξε ούτε κόντρα στον Αρκαδικό καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση (μυϊκός σπασμός) και σύμφωνα με τους γιατρούς θα μείνει εκτός δράσης για περίπου μία εβδομάδα ακόμη.

Πηγή