Όλοι στον Εθνικό προετοιμάζονται για τον αγώνα με την Καβάλα (14/3, 17:00) με κάποια μικρά προβλήματα να κάνουν την δουλειά του προπονητικού τιμ πιο δύσκολη.

Ο Φώτης Ζούμπος που είναι έτοιμος να επιστρέψει μετά από το τραυματισμό του σχολίασε:

Για το χρονικό διάστημα από τον τραυματισμό του μέχρι τώρα: «Ήταν μία άτυχη στιγμή καθώς έγινε στο τελευταίο δευτερόλεπτο εκείνου του παιχνιδιού (με την Λιβαδειά). Το θέμα είναι ότι έχει περάσει, είμαι εντελώς καλά, παίζω δηλαδή δεν υπάρχει θέμα. Εύχομαι σε όλους να υπάρχει υγεία γιατί ο κάθε τραυματισμός είναι δύσκολος, όποιος και να είναι».

Για την Καβάλα: «Σίγουρα η Καβάλα έχει δείξει ότι είναι από τις καλύτερες ομάδες της Α2, γι’ αυτό είναι και στην πρώτη θέση και με διαφορά από τις υπόλοιπες. Είναι πολύ καλή ομάδα. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 40 λεπτά στο παιχνίδι, ετοιμαζόμαστε, κάνουμε δυνατές προπονήσεις και θα πάμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι».

Η ομάδα δεν νίκησε στην Κρήτη, μετά δεν είχε αγώνα, τώρα μπορεί να κάνει νικήσει την Καβάλα; «Καταρχήν θέλω να πω ότι η ήττα από τον ΟΦΗ ήταν αποτέλεσμα συγκυριών καθώς υπήρχαν και πολλοί τραυματίες και κάποια παιδιά παίζανε με πόνους. Το θέμα είναι ότι πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον, ξεκουραστήκαμε τώρα και πρέπει να βγάλουμε ενέργεια στο παιχνίδι».