Νίκη – οξυγόνο πήρε ο Αετός, στην προσπάθεια που κάνει να αποφύγει τον υποβιβασμό, καθώς επικράτησε του Ηρακλή 81-67. Κορυφαίος του αγώνα, ήταν ο Νίκος Κόκκαλης (23π. – 3ρ. – 1ασ.), ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (www.psak.gr).

Νίκο, θεωρείς ότι αυτή η νίκη, είναι η πιο σημαντική στη μάχη που δίνετε για τη σωτηρία;

«Η πραγματικότητα είναι, ότι ήταν η πιο σημαντική μας νίκη. Κι αυτό επειδή ήταν απέναντι στον Ηρακλή και μάλιστα καλύψαμε τη διαφορά, με την οποία είχαμε ηττηθεί στον πρώτο γύρο. Πλέον έχουμε δύο νίκες περισσότερες από αυτούς».

Πήρατε μία εύκολη νίκη απέναντι στον Ηρακλή. Σε ποιους τομείς θεωρείς ότι υπερτερήσατε;

«Δεν θα έλεγα ότι ήταν και τόσο εύκολη. Στο τέλος, μπλοκάραμε λίγο στη ζώνη που μας έπαιξε ο Ηρακλής. Παρόλα αυτά, παίξαμε με δύναμη και είχαμε θέληση. Μπήκαμε αποφασισμένοι να πάρουμε τη νίκη. Δείξαμε ότι την θέλαμε περισσότερο, σε ένα ματς, το οποίο ήταν δίχως αύριο για εμάς. Τα δώσαμε όλα και τα καταφέραμε».

Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με το Παγκράτι. Ποια θεωρείς, ότι είναι τα αδύνατα σημεία του;

«Το Παγκράτι είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και το εννοώ. Είναι «ομάδα’’ με όλη τη σημασία της λέξης. Το μειονέκτημά τους, είναι ότι αποδυναμωθήκανε στη θέση «5’’. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, για γερά νεύρα και θεωρώ πως μας περιμένουν πως και πως, για τη βαριά ήττα που είχανε γνωρίσει από εμάς στον πρώτο γύρο».