Ως ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδι της σεζόν χαρακτήρισε την Σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Καβάλα στην Τρίπολη, ο Νίκος Χατζής και όχι άδικα καθώς είναι το ντέρμπι ανάμεσα στους δύο πρωτοπόρους και τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο στην Α1.

Ο πολύπειρος γκαρντ έκανε κάλεσμα στον κόσμο και σχολίασε μεταξύ άλλων: «Παίζουμε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς και αυτό γιατί εμείς χρειαζόμαστε τη νίκη απέναντι στην Καβάλα που είναι πρωτοπόρος στη βαθμολογία, ενώ παράλληλα θεωρώ πώς είναι ένα παιχνίδι που από μόνο του αποτελεί κίνητρο για όλους τους παίκτες.

Για να τα καταφέρουμε, πρέπει να είμαστε σαράντα λεπτά πειθαρχημένοι και να κάνουμε στο παρκέ αυτά που θα θέσουμε από πριν στο παιχνίδι. Πρέπει να κερδίσουμε τις μάχες των ριμπάουντ, να περιορίσουμε την επιθετική δράση της Καβάλας, δηλαδή να παίξουμε καλή άμυνα και στο τέλος του παιχνιδιού θα παίξει ρόλο ποιος θα έχει καθαρό μυαλό και ποιος θέλει τη νίκη περισσότερο.

Έχουμε προετοιμαστεί σωστά και έχουμε ένα πλεονέκτημα απέναντι στην Καβάλα, γιατί δεν παίξαμε την προηγούμενη εβδομάδα και ξεκουραστήκαμε, ενώ παράλληλα έχουμε συγκεντρωθεί για αυτό το παιχνίδι. Η ομάδα θα είναι έτοιμη πιστεύω και θα είναι ένα από τα πιο ωραία παιχνίδια της χρονιάς.

Από τα μηνύματα που έχουμε λάβει όλοι μας, το γήπεδο θα είναι γεμάτο και θα έρθει κόσμος, όχι μόνο από την Τρίπολη, αλλά και από τις γύρω περιοχές. Θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο, γιατί όταν τον έχεις στο πλευρό σου, οι παίκτες αποκτούν περισσότερη δύναμη, ενέργεια και αυτοπεποίθηση».