Ο Νίκος Χατζής ήταν ο πρώτος σκόρερ του Αρκαδικού στην σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Εθνικού, τελειώνοντας το παιχνίδι με 21 πόντους και εξαιρετικά στατιστικά (10/11 βολές, 4/6 δίποντα, ½ τρίποντα), ενώ ακόμα είχε 6 ριμπάουντ και 3 ασίστς.

Στις δηλώσεις του στα ΜΜΕ που κάλυψαν το παιχνίδι με τον Εθνικό, ο Νίκος Χατζής τόνισε πώς ο Αρκαδικός έκανε αυτό που έπρεπε κερδίζοντας σε μία δύσκολη έδρα επισημαίνοντας πως σημασία δεν έχει το πόσους πόντους βάζει, αλλά να καταφέρει ο Αρκαδικός να κάνει το «5 στα 5» και να πάρει την άνοδο στην Α1 κατηγορία.

Για την εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Εθνικό: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα σε μία δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή του Εθνικού. Το ξέραμε και θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε γιατί έχουμε βάλει στόχο να κάνουμε το 6 στα 6 γιατί αυτό μας δίνει το εισιτήριο για την άνοδο που είναι ο στόχος που έχουμε βάλει από το καλοκαίρι. Ξέραμε ότι θα είναι ένα παιχνίδι με πολύ ένταση και πολύ πίεση και από τους αντιπάλους μας, εμείς όμως καταφέραμε να έχουμε καθαρό το μυαλό μας και έτσι κάναμε αυτό που πρέπει».

Για τους 21 πόντους που πέτυχε και την συμβολή του στην νίκη του Αρκαδικού: «Σημασία τώρα στα τελευταία παιχνίδια, δεν έχει ποιος θα είναι ο πρώτος σκόρερ και αυτό το έχουμε καταλάβει όλοι και ειλικρινά δεν ασχολιόμαστε με αυτό το πράγμα. Είτε βάλω 5 πόντους, είτε 10, σημασία έχει να κάνουμε το 5 στα 5 και να ανέβει η ομάδα.

Τώρα σε κάθε παιχνίδι αν βρίσκεται κάποιο παιδί που νιώθει καλύτερα και μπορεί να πάρει κάποιες προσπάθειες παραπάνω και μπορεί να σκοράρει περισσότερο αυτό είναι κάτι το πολύ καλό. Πιστεύω πως όλα τα παιδιά από εδώ και πέρα το έχουν καταλάβει και δίνουν ότι καλύτερο μπορούν για την ομάδα πάνω απ’ όλα».