Κάλεσμα στον κόσμο του μπάσκετ για τον κρίσιμο αγώνα με τη Δόξα Λευκάδας απευθύνει ο πρόεδρος του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας κος Τραπεζανλίδης Γιώργος.

Πιο αναλυτικά τονίζει ο πρόεδρος της ομάδας της Βέροιας, Αναλυτικά : «Αγαπητοί φίλοι, την πιο σημαντική πρόκληση καλείται να αντιμετωπίσει το ερχόμενο Σάββατο (14/3) η ανδρική ομάδα μπάσκετ του συλλόγου μας. Ο Φίλιππος μετά από την εκπληκτική πορεία των τελευταίων χρόνων και τις φετινές θυσίες και την υπερπροσπάθεια τόσο των παικτών και του τεχνικού τιμ όσο και της Διοίκησης βρίσκεται μια ανάσα πριν από την επίτευξη του στόχου της παραμονής.

Ο στόχος πρέπει πάση θυσία να επιτευχθεί. Η ομάδα πρέπει να παραμείνει και να κοσμεί την κατηγορία της Α2. Παλέψαμε πολύ για να καταφέρουμε να φτάσουμε την ομάδα στο σημείο αυτό. Θέλουμε η ομάδα να εδραιωθεί στην κατηγορία της Α2.

Οι στιγμές είναι κρίσιμες και δεν υπάρχουν περιθώρια χρονοτριβής. Με αυτή τη σκέψη, καλώ όλο τον αθλητικό κόσμο της Βέροιας, αυτούς που δεν εγκαταλείπουν την ομάδα στα δύσκολα και ξέρουν να αγωνίζονται μέχρις εσχάτων, να δώσουν βροντερό παρών το Σάββατο στο Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας» ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ αυτή τη νίκη και πιστεύω ότι με την δική σας παρουσία που έχει τεράστια σημασία για την ομάδα, θα το καταφέρουμε.»