Την πεποίθηση του ότι ο Αετός θα νικήσει το Ψυχικό και θα κάνει αποφασιστικής σημασίας βήμα για την παραμονή του στην Α2, εξέφρασε ο Παύλος Τοπάλης.

Ο 27χρονος φόργουορντ που αποτελεί ένα από τα βασικά «εργαλεία» του κόουτς Βαγγέλη Μάγειρα, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΓΑΣ Αετός στο facebook για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, αλλά και για την αναμέτρηση του προσεχούς Σαββάτου (14/3, 5 μ.μ.) στο κλειστό του Στρέφη.

Για την μέχρι τώρα πορεία του Αετού: «Θεωρώ ότι έχουμε πάει καλά, δεδομένου και ότι είναι η πρώτη χρονιά της ομάδας στην Α2, όμως θα μπορούσαμε και καλύτερα... Παίζει ρόλο το γεγονός ότι είμαστε νεοφώτιστοι, ενώ είχαμε και τις αλλαγές προπονητών από την αρχή της σεζόν. Παρ' όλα αυτά, μας βοήθησε η τελευταία αλλαγή κόουτς καθώς πήρε μια έξτρα ώθηση η ομάδα και μια ψυχολογική τόνωση. Πιστεύω ότι θα πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει από το ξεκίνημα της σεζόν για την παραμονή μας στην κατηγορία».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Θεωρώ ότι είμαστε τυχεροί γιατί το κλίμα είναι άριστο. Τόσο η διοίκηση μέσω του Μάκη (σ.σ. Σοφρωνιάδη), όσο και όλοι οι άνθρωποι του Αετού βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό μας με καθημερινή παρουσία στο γήπεδο και τις προπονήσεις. Παράλληλα οι περισσότεροι παίκτες έχουμε συνεργαστεί παλαιότερα με τον κόουτς Βαγγέλη Μάγειρα, ξέρουμε τι ζητάει και ποια είναι η φιλοσοφία του και αυτό βοηθά πολύ στο να λειτουργούν όλα πολύ καλά».

Για τον αγώνα με το Ψυχικό: «Το Ψυχικό παίζει ουσιαστικά το τελευταίο του... χαρτί για την άνοδο, καθώς μόνο αν κερδίσει θα έχει ελπίδες. Το άγχος το έχει λοιπόν περισσότερο ο αντίπαλος, ο οποίος φέρει και τον τίτλο του φαβορί. Είναι μια ποιοτική ομάδα με ταλαντούχους παίκτες, όμως και εμείς έχουμε μεγάλο κίνητρο και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε! Διαθέτουμε καλές μονάδες και πολλούς παίκτες που μπορούν να βάλουν τη μπάλα στο καλάθι. Άλλωστε πέντε παίζουν αυτοί πέντε και εμείς... Έχουμε κερδίσει τον πρώτο και τον τελευταίο της βαθμολογίας και έχουμε χάσει σε άλλα ματς από τους ίδιους. Αυτό είναι από τα χαρακτηριστικά του απρόβλεπτου φετινού πρωταθλήματος της Α2. Ακόμη πάντως και αν δεν καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη, δεν χάνεται τίποτα αφού εξακολουθούμε να κρατάμε τη τύχη στα χέρια μας και στο τέλος πιστεύω ότι θα πανηγυρίσουμε την παραμονή μας στη κατηγορία».