Το LavrioSport.gr ήταν το πρώτο σαίτ που δημοσίευσε το επίμαχο βίντεο με τον παίκτη τηςΛιβαδειάς να φαίνεται να πατάει την baseline πριν δοθεί το φάουλ, απο το οποίο και προήλθε και το νικητήριο τρίποντο του Ιβάν Βουκαντίνοφ. Μετά την δημοσίευση του ξέσπασαν διαμαρτυρίες στις τάξεις του Λαυρίου με το Δ.Σ. του συλλόγου να προχωράει σε επίσημη ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γ.Σ. Λαυρίου:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Γ.Σ. ΛΑΥΡΙΟΥ

Α) Συγχαίρουμε την ομάδα της Λιβαδειάς για την νίκη, την προσπάθεια που κατέβαλλαν στον αγώνα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια.

Β) Νιώθουμε τη ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους παίχτες μας για την συγκινητική προσπάθεια που καταβάλλουν τις τελευταίες τρείς εβδομάδες και παρά τους συνεχείς τραυματισμούς δεν τους καθηλώνουν. Τελικά μόνο οι τραυματισμοί μπορεί να τους κάνουν να «ξεφουσκώσουν», αν και θα το παλέψουν κι’ αυτό μέχρι το τέλος.

Γ) Ευχαριστούμε θερμά τον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας που γέμισε το Κλειστό Γυμναστήριο και προσπαθούσε με κόσμια συμπεριφορά να δώσει δύναμη στους αθλητές μας.

Δ) Θεωρούμε τελείως «ατυχή» τα σφυρίγματα των διαιτητών και ειδικότερα του κου Μαλαμά και του κου Παπαδόπουλου στα τελευταία λεπτά τα οποία κατά μεγάλο ποσοστό διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα. Ειδικά για τον κο Μαλαμά είναι η δεύτερη φορά που με σφυρίγματα του διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα εις βάρος μας, γι’ αυτό καλό θα ήταν και ο ίδιος εκτός από εμάς να ζητήσει την εξαίρεσή του από τους αγώνες της ομάδας μας .

Εκ της Διοικήσεως