Η προετοιμασία του Αρκαδικού για το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου (17.00) με την Καβάλα συνεχίζεται, με τον Γιάννη Καστρίτη και τον άμεσο συνεργάτη του Μπάμπη Αλεξόπουλο να καταστρώνουν τα πλάνα τους επί χάρτου και με τους παίκτες να ακολουθούν πιστά τις εντολές τους πάνω στο παρκέ.

Δεν είναι υπερβολή, πώς αυτή την εβδομάδα και σε όλα τα μπασκετικά στέκια της Τρίπολης και της ευρύτερης περιοχής (και όχι μόνο) βασικό θέμα συζήτησης είναι το ντέρμπι των πρωτοπόρων, αφού όλοι γνωρίζουν πώς με νίκη ο Αρκαδικός κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα για την άνοδο του στην Α1 κατηγορία.

Επτά αγωνιστικές απομένουν για τη λήξη του πρωταθλήματος και ο έμπειρος πλευμέηκερ του Αρκαδικού (και MVP του περσινού πρωταθλήματος) Σάκης Καρύδας μίλησε απόψε για τον αγώνα με την Καβάλα: «Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Καβάλα. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε για να μείνουμε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Για να τα καταφέρουμε πρέπει να έχουμε ενέργεια, να μείνουμε πάνω στην τακτική που θα καταστρώσει το τεχνικό τιμ, αλλά πάνω από όλα πρέπει να έχουμε πάθος και δίψα για τη νίκη. Όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι τελικοί και μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και αυτό το παιχνίδι.

Σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια μας, θέλουμε την συμπαράσταση του κόσμου, να γεμίσει από νωρίς το κλειστό και να μας δώσει ώθηση έτσι ώστε στο τέλος του αγώνα όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε μία μεγάλη νίκη που θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά στην Α1»