Μετά την δοκιμασία σε Λιβαδειά και Βέροια, η Δόξα επιστρέφει στην έδρα της για να φιλοξενήσει το Λαύριο. Μοναδικός στόχος για την ομάδα της Λευκάδας το ροζ φύλλο αγώνα, αφού μόνο με την κατάκτησή του θα διατηρήσει τις μαθηματικές ελπίδες που της έχουν απομείνει για την κατάληψη της δεύτερης προνομιούχου θέσης. Ο αντίπαλος της Δόξας επιθυμεί και αυτός σφόδρα να αποδράσει με το “δίποντο”, καθώς το συγκρότημα του Χρ. Σερέλη βρίσκεται στο κυνήγι της ίδιας θέσης που έχει στο στόχαστρό της η λευκαδίτικη ομάδα.

Ο προπονητής της Δόξας, Βαγγέλης Ζιάγκος, παρά τις πληροφορίες που θέλουν τους παίκτες του Λαυρίου Γιαννακόπουλο και Σακελλαρίου να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, δουλεύει με στόχο την εξουδετέρωσή τους. “Το Λαύριο εκφράζεται επιθετικά μέσα από την δεινότητα δύο παικτών, του Σακελλαρίου και του Γιαννακόπουλου.

Η στατιστική τους αυτό δείχνει και είναι δύο παίκτες που έχουν πολλούς τρόπους να βάλουν καλάθι” σημείωσε ο κόουτς της Δόξας και ανέφερε στο lefkadaweb.gr την εικόνα που περιμένει να δει από την ομάδα του Λαυρίου μετά την ήττα από την Λιβαδειά: “Πολλές φορές μετά από μία ήττα, ενώ κάποιος περιμένει να έχει αρνητικά αποτελέσματα στην πορεία μιας ομάδας, λειτουργεί αφυπνιστικά. Η ήττα από την Λιβαδειά ενδεχομένως να τονώσει τον εγωισμό του Λαυρίου. Εμείς αυτό περιμένουμε να δούμε. Άρα δεν εφησυχάζουμε και αν ήμασταν μία φορά σε εγρήγορση, τώρα έχουμε ένα λόγο παραπάνω να είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς”.