Δύσκολη νίκη επί του ΟΦΗ πήρε το Παγκράτι, με σκορ 86-81. Πολύ καλή εμφάνιση για τους νικητές, πραγματοποίησε ο Κώστας Παπαντωνάκος, ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (www.psak.gr).

Κώστα, που μπορούμε να πούμε ότι κρίθηκε το ματς με τον ΟΦΗ;

«Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ήταν δυνατό και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Εμείς για πρώτη φορά παίξαμε χωρίς άγχος διότι είχαμε κλειδώσει την παραμονή. Επίσης, ο ΟΦΗ είχε δύο σημαντικές απώλειες, οι οποίες του στοίχισαν».

Τι σημαίνει αυτή η νίκη για σας;

«Στην αρχή της σεζόν, είχαμε βάλει ως στόχο, να μαζέψουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε. Απλά, πήραμε μία νίκη παραπάνω, για το στόχο που είχαμε βάλει. Τίποτα περισσότερο».
Τώρα έχετε ουσιαστικά δύο εβδομάδες κενό, αφού στο πρόγραμμα είναι να αντιμετωπίσετε την επόμενη αγωνιστική τον Ηλυσιακό, ο οποίος έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Οπότε, σκέφτεστε το παιχνίδι με την Καβάλα. Τι θα πρέπει να προσέξετε;

«Δεν χρειάζεται να αναφερθώ εγώ στη δυναμικότητα της Καβάλας. Είναι ένα παιχνίδι, το οποίο δεν θα το αφήσουμε, θα δουλέψουμε όσο μπορούμε και θα παλέψουμε απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα».

Αν θεωρήσουμε ότι η Καβάλα, έχει πάρει το πρώτο εισιτήριο για την άνοδο, ποια ομάδα πιστεύεις ότι θα πάρει το δεύτερο;

«Σύμφωνα με τα τελευταία αποτελέσματα και την ήττα του Αρκαδικού από την Καβάλα, θεωρώ ότι όλα παίζουν. Δίνω ένα μικρό προβάδισμα ακόμη στον Αρκαδικό αλλά και αυτό όχι με σιγουριά, όλα είναι ανοιχτά».