Μόνο η νίκη βρίσκεται στο μυαλό των παικτών του Αρκαδικού, ενόψει της σαββατιάτικης (28/3) εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Εθνικό, όπως τόνισε ο αρχηγός του Αρκαδικού Γιώργος Κοψαύτης, μιλώντας στην αθλητική εκπομπή του ραδιοφώνου «Αρκαδία 93,8»

Ο Κοψαύτης, αναφέρθηκε στην δυσκολία της ερχόμενης αναμέτρησης με τον Εθνικό, ζητώντας παράλληλα την στήριξη του φίλαθλου κόσμου της Τρίπολης στις επόμενες αναμετρήσεις του Αρκαδικού στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για την άνοδο στην Α1.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Κοψαύτη έχουν ως εξής:
" Το προηγούμενο Σάββατο είδαμε κάτι το πρωτόγνωρο στο ΔΑΚ. Ο κόσμος γέμισε το γήπεδο. Ούτε εμείς δεν το περιμέναμε. Ο κόσμος, ήταν απίστευτος, μας βοήθησε πολύ στη νίκη, αλλά αν κατακτούσαμε και τη νίκη, θα ήταν όλα ακόμα καλύτερα.

Ανέκαθεν η Τρίπολη στήριζε τον Αρκαδικό. Είναι πολύ υγιές το φίλαθλο κομμάτι του Αρκαδικού. Στην μεταξύ μας αναμέτρηση η Καβάλα ήταν πολύ καλή. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να είμαστε καλοί επιθετικά. Δεν τους ευχαριστήσαμε όμως τους φιλάθλους μας, όπως θέλαμε. Ελπίζουμε όμως να το κάνουμε στα δύο επόμενα εντός έδρας ματς με Ηρακλή και Ψυχικό.

Πλέον δεν χωράνε πολλές κουβέντες για το ματς με τον Εθνικό. Γνωρίζουμε την σημασία της κατάκτησης της νίκης. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Ο Εθνικός είναι πολύ καλή ομάδα. Στο πρώτο ματς παίξαμε πολύ καλά και κερδίσαμε εύκολα. Έχουν αλλάξει όμως πολλά από τότε, όπως ο προπονητής. Θα είναι ντέρμπι και μας περιμένει δύσκολος αγώνας. Παίζουμε εκτός έδρας και οι ίδιοι θα έχουν πάθος για τη νίκη, καθώς πρόκειται για τον εκ των διεκδικητών για την άνοδο στην Α1.

Αν εξαιρέσεις το ερχόμενο ματς με τον Εθνικό, μας ευνοεί το πρόγραμμα. Πιστεύω ότι αν πάρουμε το ματς με τον Εθνικό, όλα θα κυλήσουν ομαλά, γιατί στην συνέχεια έχουμε δύο εντός έδρας παιχνίδια και θα αποκτήσουμε σημαντικό πλεονέκτημα.

Η Καβάλα έδειξε πολύ καλά στοιχεία σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος. Ήταν ΟΜΑΔΑ. Επαναλαμβάνω όμως ότι αν ήμασταν λίγο καλύτεροι επιθετικά, θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στην Καβάλα.

Εύχομαι να καταφέρουμε να πάρουμε την άνοδο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξη του στο ματς με την Καβάλα, δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας στα επόμενα εντός έδρας ματς, αλλά και στο εκτός έδρας ματς με τον Εθνικό " .