Ο Σάκης Καρύδας αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Καβάλα, μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ τονίζοντας πως το παιχνίδι κρίθηκε κυρίως στην αστοχία του Αρκαδικού, σε συνδυασμό με τα καλά ποσοστά της Καβάλας στα σουτ από την περιφέρεια, παρά την μεγάλη προσπάθεια που έγινε από την ομάδα του.

Επίσης, ο Καρύδας αναφέρθηκε στον επόμενο αγώνα που ακολουθεί με τον Εθνικό, καθώς σε περίπτωση νίκης του Αρκαδικού τότε κατά 90% θα ανέβει στην Α1 η ομάδα, επισημαίνοντας πως όλοι στον Αρκαδικό πρέπει να κοιτάνε μόνο την ομάδα και όχι τα αποτελέσματα των αντιπάλων τους, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες ζητώντας παράλληλα συγνώμη που δεν του χάρισαν αυτή τη μεγάλη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σάκης Καρύδας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ έχουν ως εξής:

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι: «Ξέραμε εξ αρχής ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που είναι πρώτη στην βαθμολογία και δεν έχει ιδιαίτερο άγχος, ενώ κατά πάσα πιθανότητα έχει εξασφαλίσει την άνοδο της στην Α1.

Δυστυχώς σήμερα ήμασταν λίγο άστοχοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αν και θεωρώ ότι παλέψαμε σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Όμως η αστοχία που είχαμε σε συνδυασμό με την τεράστια ευστοχία που είχε η Καβάλα έπαιξε το δικό της ρόλο.

Ήταν μία κακή ήττα για εμάς όμως συνεχίζουμε. Έπρεπε να κάνουμε το βήμα παραπάνω για να είμαστε λίγο πιο άνετοι, αλλά αν είναι να ανεβούμε, ας γίνει έστω και πιο δύσκολα.

Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι παρότι έχουμε όλοι μία πίκρα, αλλά αυτό γρήγορα πρέπει να το ξεπεράσουμε γιατί ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μέσα στον Εθνικό και θα πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι γι’ αυτό το δύσκολο ματς, γιατί κάνοντας αυτή την νίκη θεωρώ ότι η ομάδα κατά 90% θα ανέβει στην Α1».

Για το γεγονός ότι ο Αρκαδικός παραμένει δεύτερος: «Τα τελευταία δύο παιχνίδια είχαμε πει όλα τα παιδιά ότι πρέπει να κοιτάζουμε μόνο εμείς να κερδίζουμε και αυτός είναι ο στόχος της ομάδας, γιατί δεν πρέπει να κοιτάμε ούτε το Λαύριο, ούτε την Λευκάδα ούτε κανένα άλλο παρά μόνο την ομάδα μας και μόνο.

Όσο κερδίζουμε θα είμαστε δεύτεροι. Απλά είναι τα πράγματα και πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε νικηφόρα αποτελέσματα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για βρεθούμε εμείς στην Α1 χωρίς να περιμένουμε από κανέναν άλλο τίποτα».

Για τον κόσμο που γέμισε το κλειστό: «Ο κόσμος στάθηκε πραγματικά στην ομάδα πάρα πολύ. Θέλουμε να τους ζητήσουμε συγνώμη γιατί δυστυχώς δεν καταφέραμε να τους χαρίσουμε μία μεγάλη νίκη και επιφυλασσόμαστε όλα τα παιδιά για την συνέχεια. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι στο τέλος η ομάδα θα πανηγυρίσει την άνοδο στην Α1».