Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του Αρκαδικού στη νίκη επί του ΟΦΗ, αλλά και γενικότερα στην αγωνιστική περίοδο Σάκης Καρύδας, μίλησε για την πολύ δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος και τους επτά τελικούς που έχει να δώσει η ομάδα του.

Τα σημαντικότερα των όσων δήλωσε ο έμπειρος γκαρντ:

Για το παιχνίδι και το γεγονός ότι στο τέλος το πήρε πάνω του: «Δεν νομίζω ότι κάποιο παιχνίδι μπορεί να γίνει προσωπική υπόθεση. Στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ αποδείχτηκε πως κανένα παιχνίδι από εδώ και πέρα δεν θα είναι εύκολο. Θεωρώ πως στα κρίσιμα σημεία του αγώνα φάνηκε η εμπειρία της ομάδας, κάτι που πιστεύω θα είναι και ο οδηγός για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Βάλαμε κάποια κρίσιμα σουτ και στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερες άμυνες σε σχέση με το πρώτο και έστω και αγχωτικά ήρθε η νίκη και αυτό είναι που μετράει».

Αν τους δυσκόλεψε η άμυνα ζώνης του ΟΦΗ: «Δεν μας μπλόκαρε καθόλου γιατί είχαμε δουλέψει σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας. Ξέραμε ότι ο ΟΦΗ παρόλο που έρχεται με μόλις επτά παίκτες θα είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα, γιατί δεν έχει να χάσει και πολλά πράγματα. Ξέραμε ότι θα μας παίξει για αρκετή ώρα ζώνη και είχαμε προετοιμαστεί για αυτό το κομμάτι. Το θέμα μας δεν ήταν να προσέξουμε την ζώνη του ΟΦΗ, αλλά να προσέξουμε το αμυντικό μας κομμάτι γιατί πάλι κάπου χάσαμε το μυαλό μας. Τέλος καλό και όλα καλά.

Έφυγε άλλο ένα νικηφόρο παιχνίδι για εμάς και περιμένουμε και τα άλλα παιχνίδια να δούμε τι θα γίνει. Υπάρχει μια διακοπή για την ομάδα μας λόγω του αγώνα με τον Ηλυσιακό και είναι μια ευκαιρία για να συγκεντρωθούμε και να δουλέψουμε, για να είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Καβάλα».

Αν πιστεύει πως η διακοπή θα τους κάνει καλό: «Είναι καλό γιατί θα πάρουμε κάποιες ανάσες, γιατί υπάρχει κόπωση από τα πολλά παιχνίδια ειδικά για κάποια παιδιά που έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής .Όμως δεν πρέπει να ξεφύγει καθόλου το μυαλό μας τώρα με την διακοπή. Πιστεύω πως θα μας κάνει καλό. Θα σκεφτούμε ακόμα περισσότερο για το τι λάθη κάναμε, ώστε να βάλουμε κάτω το κεφάλι και να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά για το μεγάλο παιχνίδι με την Καβάλα».

Για το γεγονός ότι ο Αρκαδικός στα ντέρμπι παίζει ωραίο μπάσκετ: «Η ομάδα δουλεύει καθημερινά για να είναι καλύτερη σε κάθε παιχνίδι. Από εδώ και πέρα επειδή όλα τα παιχνίδια είναι πάρα πολύ δύσκολα και πάρα πολύ κρίσιμα, μπορεί σε κάποια παιχνίδι να μην παίξεις καλά όμως αυτό που πρέπει να κοιτάμε είναι απλά να κερδίζουμε.

Μπορεί να κάνουμε ένα κακό ματς και αν κερδίσουμε 50-49. Το να παίξουμε καλά και να χάσουμε εμένα προσωπικά δεν θα μου άρεσε. Αυτό που κοιτάμε είναι να κερδίζουμε και στο τέλος να κάνουμε το ταμείο. Είμαστε σε καλό δρόμο και υπάρχουν ακόμα επτά τελικοί».