Ο Φίλιππος παραμένει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έπειτα και από την εντός έδρας ήττα από το Λαύριο, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία πως στο τέλος θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία...

Μετά από το τέλος της αναμέτρησης του Σαββάτου (27/3) ο τεχνικός του Φίλιππου, Δημήτρης Γκίμας, σχολίαζε: «Θέλαμε να κάνουμε σήμερα την υπέρβαση αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι δεν νομίζω ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε. Το Λαύριο ήταν πολύ καλύτερο από εμάς. Χάσαμε τα ριμπάουντ και αυτό οφείλεται στο ότι επέλεξα να παραχθούμε και να αντιμετωπίσουμε το Λαύριο με σχήμα αντίστοιχο με αυτό που χρησιμοποιεί, δηλαδή χωρίς παίκτη στη ρακέτα.

Η ομάδα δεν παρουσιάστηκε καθόλου συγκεντρωμένη στην αρχή και κάποια απλά πράγματα τα οποία είχα επισημάνει δεν καταφέραμε να τα φέρουμε εις πέρας και αυτό νομίζω ότι βοήθησε το Λαύριο να μπει μέσα στο παιχνίδι. Δεν έχω να προσάψω τίποτα στους παίκτες μου, πέραν της συγκέντρωσης. Σίγουρα μετά τις συνεχόμενες ήττες έρχεται μια ηττοπάθεια μια πικρία και η ψυχολογία είναι δύσκολο να επανέλθει. Θα προσπαθήσουμε να το αντιμετωπίσουμε. Τίποτα δεν έχει τελειώσει αν κρίνω από τα υπόλοιπα σημερινά αποτελέσματα. Η παραμονή είναι στα χέρια μας. Προσπαθούμε να το πετύχουμε και εμείς και οι παίκτες. Η προσπάθεια που γίνεται είναι τεράστια και το καταλαβαίνουν μόνο όσοι έρχονται στο γήπεδο.

Δεν έχουμε πει ακόμη την τελευταία μας λέξη. Τα παιχνίδια που είναι κρίσιμα είναι με Αετό και Ηρακλή. Δεν μπορείς κανένα να κάνει πρόβλεψη. Από την στιγμή που υπάρχει ισοβαθμία είναι όλα μοιρασμένα. Πρέπει να πάμε μέχρι το τέλος. Να ευχηθώ στο Λαύριο να πετύχει την υπέρβαση για την Α1 και εμείς να κερδίσουμε την παραμονή»