Tακιανός: «Μας έλλειψε ένα πιο βαθύ ροτέισον του ρόστερ μας»

Στις τελευταίες φάσεις και στην κρίσιμη βολή που χάθηκε από τον Μποχωρίδη στάθηκε στην συνέντευξη τύπου ο Φώτης Τακιανός, ο οποίος υποστήριξε πως στην ομάδα έλειψε ένα βάθος στο ροτέισον, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή στη δράση του Βασίλη Κιτσούλη έπειτα από 3 μήνες.

Aναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ

«Ο Μποχωρίδης έχασε τη βολή με 85% ποσοστό στις βολές. Είναι ο πιο εύστοχος παίκτης μας στις βολές. Στο τέλος έκανε πλάγια κίνηση, αντί να περάσει κάθετα τον παίκτη, πήγε απο τα πλάγια. Εκεί έγινε το λάθος.Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε χαρακτήρα στην αμυντική μας λειτουργία. Στο β” μέρος η τακτική του αντιπάλου, άλλαξε και προσπάθησε να μας χτυπήσει στην επίθεση. Μας έλλειψε ένα πιο βαθύ ροτέισον του ρόστερ μας. Οχι τόσο σωματικά, αλλά σε σκέψη. Στην παράταση εκτός απο τα σωματικά προσόντα θέλεις συγκέντρωση. Η κούραση φέρνει λάθη σκέψης. Μέτρησε και η εμπειρία των παικτών του Ψυχικού. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για ακόμη μια φορά με την εικόνα μας. Συγχαρητήρια στο Ψυχικό για τη νίκη. Το παιχνίδι κρίθηκε όπως κρίθηκε. Δεν το λέω για να ανταποδώσω τα καλά λόγια του αντίπαλου κόουτς για την ομάδα μας. Το Ψυχικό είναι παράδειγμα προς μίμηση για το ήθος της, αλλά και το πως εμφανίζεται στο γήπεδο. Είναι μια υγιής ομάδα».

Για τη συνέχεια ο προπονητής του ΟΦΗ, είπε ότι «οι ομάδες είχαν διαφορετικό στόχο. Εμείς ψάχναμε την δέκατη μας νίκη. Το Ψυχικό παλεύει για την άνοδο. Πρέπει να βρούμε τουλάχιστον μια νίκη, για να σωθούμε. Θα την ψάξουμε στα επόμενα παιχνίδια».

Ακόμη, αναφέρθηκε στην επιστροφή του Βασίλη Κιτσούλη μετά απο 3 μήνες. Οπως είπε «ήταν το πρώτο του παιχνίδι, μετά απο τόσο μεγάλη απουσία. Ο ίδιος με την εικόνα του χρησιμοποιήθηκε όσο μπορούσε. Μας έδωσε το στίγμα του, οσο είχε δυνάμεις. Μετά ήταν ξεκάθαρο ότι του έλλειψαν ανάσες και η αντοχή στην ένταση του αγώνα. Ειναι κέρδος μας που έπαιξε και βοήθησε».

Σχόλια