Δηλώσεις έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του ο προπονητής του Φιλίππου Βερόιας Δημήτρης Γκίμας. Πιο αναλυτικά: «Στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα δεν μπορούμε παρά να σκεφτόμαστε μόνο την τιμή μας πρώτα και την επιβίωση μας έπειτα. Είναι νομίζω ατιμωτικό να υποβιβαστούμε μετά από τόσους κόπους με ήττα στην έδρα μας. Σεβόμαστε τον Ερμή ο οποίος διεκδικεί όλα τα παιχνίδια και δεν εγκαταλείπει. Περάσαμε ΌΛΗ την εβδομάδα με 5-6 μάχιμους παίκτες και με το βαρύ φορτίο των τριάντα πόντων στις πλάτες μας.

Για διάφορους λόγους οι Πεταλωτής, Δεληγιώργης, Τριχόπουλος και Κασαμπαλής δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν κανονικό πρόγραμμα. Αυτό έχει συνέπεια όχι μόνο οι ίδιοι αλλά και ολόκληρη η ομάδα να υποπροπονείται. Έτσι δεν έχουμε ούτε τον απαιτούμενο ρυθμό, ούτε την παραμικρή ένταση.

Είναι το τελευταίο φετινό παιχνίδι στην έδρα μάς και οι φίλοι μας που ήταν κοντά μας σε νίκες και ήττες σε καλές και κακές στιγμές δεν πρέπει να μείνουν στην εμφάνιση της περασμένης εβδομάδας αλλά πρέπει για τελευταία φορά φέτος να μας βοηθήσουν. Όπως φαίνεται έχουμε 33% πιθανότητες παραμονής αρκεί να κερδίσουμε. Το 33% είναι πολύ μεγάλο ποσοστό για να εγκαταλείψουμε. Πάμε λοιπόν για νίκη το Σάββατο».