Λιανός: «Η χρονιά δεν κύλησε όπως θα θέλαμε»

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο Ηράκλειο της Κρήτης, με τον ΟΦΗ να επικρατεί της Δόξας Λευκάδας 95-89. Εντυπωσιακή εμφάνιση με 37 πόντους για τους νικητές, πραγματοποίησε ο Γιάννης Λιανός, ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ.

Γιάννη, το ματς με τη Δόξα ήταν πολύ ωραίο και κρίθηκε ουσιαστικά στις λεπτομέρειες. Ποιες ήταν αυτές;

«Ήταν μία πολύ μεγάλη νίκη. Ήμασταν συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και είχαμε μεγαλύτερη θέληση για τη νίκη».

Όλα δείχνουν, ότι ο ΟΦΗ θα είναι και την επόμενη χρονιά στην Α2. Θεωρείς ότι θα παρουσιαστείτε ακόμα καλύτεροι;

«Η χρονιά αυτή, δεν κύλησε όπως θα θέλαμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε σχέδια για του χρόνου, δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είναι η ομάδα και τις προθέσεις της διοίκησης. Σκεφτόμαστε μόνο το τώρα και θέλουμε να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή μας. Οπότε, κοιτάμε τα παιχνίδια που απομένουν και θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Ποια ομάδα πιστεύεις ότι θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο για την Α1;

«Έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα, θεωρώ ότι ο Αρκαδικός θα είναι η ομάδα που θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο. Έχει τον πρώτο λόγο και μόνο αν αυτοκτονήσει θα το χάσει».

Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι στο Λαύριο. Τι πιθανότητες δίνεις στην ομάδα σου να πάρετε τη νίκη; Τι θα πρέπει να προσέξετε;

«Το Λαύριο είναι πολύ καλή ομάδα και κάνει εξαιρετική χρονιά. Έχει παίκτες που είναι χρόνια μαζί και ευχαριστιούνται το μπάσκετ. Θα είναι δύσκολο το ματς αλλά έχουμε δείξει, ότι δεν καταλαβαίνουμε από αντιπάλους και παίζουμε με όλους στα ίσια. Ίσως να έχει λίγες πιθανότητες παραπάνω το Λαύριο από εμάς για τη νίκη και αυτό λόγω της έδρας».

Σχόλια