Γκίμας: «Η παραμονή είναι στο χέρι μας»

Ο Φίλιππος επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και μάλιστα απέναντι σε έναν εκ των βασικών του αντιπάλων, του Αετού, ανεβαίνοντας έτσι πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, μία εβδομάδα πριν από τον νέο... τελικό με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη.

Μετά από το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Γκίμας σχολίασε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την νίκη αυτή την οποία και αφιερώνουμε στον Ηλία Λαζό (παππού του γενικού Δ/ντη της ομάδας Ηλία Λαζού). Θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη η οποία μας πάει ένα ακόμη βήμα μέχρι την επίτευξη του στόχου της παραμονής. Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε κατά την διάρκεια της προετοιμασίας τα παιδιά στάθηκαν στο ύψος τους και ιδιαίτερα ο Τριχόπουλος που αν και τραυματίας, με την είσοδο του στο παιχνίδι και την πολύ καλή άμυνα πάνω στον Ροδοστόγλου, άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού. Συνεχίζω να πιστεύω ότι η παραμονή είναι ακόμη στο χέρι μας. Συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Ευχαριστούμε τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο και στήριξε την δύσκολη προσπάθεια.»

Από την πλευρά του ο Σωτήρης Γκιουλέκας σχολίασε: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια. Δουλέψαμε πολύ όλη την εβδομάδα και πιστεύω ότι οι κόποι μας ανταμείφθηκαν. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά, προσηλωμένοι στον στόχο της παραμονής που όπως είπε και ο κόουτς είναι καθαρά στο χέρι μας».

Σχόλια