Ο Αετός με την ήττα του στη Βέροια "έχασε" την ευκαιρία ουσιαστικά να τελειώνει με την υπόθεση παραμονή. Οι νεοφώτιστοι παραμένουν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού ενώ έχουν και το πάνω χέρι σε πιθανές ισοβαθμίες.

Μετά από το τέλος της αναμέτρησης στη Βέροια, ο τεχνικός του Αετού Βαγγέλης Μάγειρας σχολίασε: «Συγχαρητήρια στον Φίλιππο για την νίκη. Φάνηκε ότι την ήθελε περισσότερα από εμάς. Προσπαθήσαμε σε κάποια σημεία που ο Φίλιππος είχε πάρει προβάδισμα να γυρίσουμε το παιχνίδι, τα καταφέραμε χωρίς όμως να έχουμε διάρκεια. Ξέραμε ότι παίζαμε με μια δύσκολη έδρα με μια “σκληρή” ομάδα. Έχουμε ακόμη αρκετό δρόμο μπροστά μας, συνεχίζουμε με αισιοδοξία και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.»

Από την πλευρά του παίκτης της ομάδας Γιάννης Μητσάκης ανέφερε: «Συγχαρητήρια στον Φίλιππο για την δίκαιη νίκη. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθήσαμε αλλά οι παίκτες του Φιλίππου έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο την νίκη. Συνεχίζουμε έχοντας πλέον στο μυαλό μας τα επόμενα παιχνίδια με Ερμή Λαγκαδά που αν και στις τελευταίες θέσεις είναι μια ομάδα αξιοσέβαστη και δεν «πετάει» κανένα παιχνίδι και στο εκτός έδρας με τον ΟΦΗ.»