Ο Αρκαδικός υποδέχεται το Σάββατο (18/4, 17.00) τον Ηρακλή, στο προτελευταίο παιχνίδι της ομάδας στην Τρίπολη και ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Καστρίτης μίλησε για την κρίσιμη αναμέτρηση.

Αναλυτικά ο προπονητής του Αρκαδικού δήλωσε:

«Πρόκειται για ένα εντός έδρας παιχνίδι, απέναντι στην ομάδα του Ηρακλή, η οποία μάχεται σε κάθε αγωνιστική για την παραμονή της. Είναι ένας αγώνας μετά την διακοπή για τις γιορτές, με όποιον κίνδυνο αυτό ελοχεύει σχετικά με την απώλεια αγωνιστικού ρυθμού.

Ο Ηρακλής είναι μία ομάδα άκρως ανταγωνιστική και επικίνδυνη και δεν πρέπει να μας ξεγελά ούτε η βαθμολογική θέση που βρίσκεται, ούτε η τελευταία ήττα από τον Εθνικό.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε, πώς τις αμέσως προηγούμενες αγωνιστικές, ομάδες που μάχονται για την παραμονή τους κέρδισαν ομάδες που στοχεύουν στην άνοδο και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να πέσουμε θύμα παρόμοιας εξέλιξης.

Στόχος μας είναι να εξαλείψουμε τα νεκρά διαστήματά μας, λόγω έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης, που παρουσιάσαμε στον τελευταίο μας αγώνα.

Προσεγγίζουμε την αναμέτρηση ξεκινώντας 100% από το αμυντικό κομμάτι και πρέπει να παρουσιαστούμε διψασμένοι και αποφασισμένοι για σαράντα λεπτά, προκειμένου να κάνουμε το πρώτο από τα τρία βήματα που απαιτούνται για την επίτευξη του στόχου μας».