Ο Ηρακλής με ανακοίνωσή του καταδικάζει την κακή διαιτησία, τονίζοντας πως στον σύλλογo είναι αποφασισμένοι για ένα νέο ξεκίνημα.

Πιο αναλυτικά: «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ, σωματείο με Ιστορία 107 ετών και πλούσιας προσφοράς στον Ελληνικό Αθλητισμό και στην Πατρίδα, ενημερώνει προς πάσα κατεύθυνση πως παραμένει συγκεντρωμένος στην επίτευξη του στόχου στις επόμενες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Μια ομάδα με τέτοια ιστορία, με πλήθος παικτών και προπονητών που άφησαν και αφήνουν το στίγμα τους στο ελληνικό μπάσκετ, με πολυετή παρουσία στο υψηλότερο επίπεδο, δεν μπορεί και δεν της αρμόζει να ασχολείται με έναν αγώνα όπου ο αντίπαλος είχε 42 βολές και η ομάδα μας 17 (15-1 στο δ’ δεκάλεπτο), τρεις τεχνικές ποινές εναντίον μας και τρεις αποβολές βασικών παικτών.Ας ασχοληθούν αυτοί που πρέπει.

Η ομάδα μας επικεντρώνεται στους επόμενους αγώνες και άπαντες είμαστε αποφασισμένοι για να πετύχουμε το αυτονόητο. Δε θα ασχοληθούμε περαιτέρω με το παρελθόν, είμαστε όμως αποφασισμένοι για ένα νέο ξεκίνημα και ενώπιον του δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με την Ιστορία μας και με την αγάπη του κόσμου μας στα ιδεώδη του Συλλόγου μας. Καλούμε το φίλαθλο κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ να σταθεί στο πλευρό της ομάδας μας στις τελευταίες 3 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης του αγώνα του Σαββάτου με τον Φίλιππο Βέροιας, στο Ιβανώφειο, με τον τρόπο που μόνο αυτός ξέρει. Κόσμια αλλά παθιασμένα, και να είναι βέβαιοι όλοι ότι οι παίκτες και οι προπονητές θα δώσουν τα πάντα για την επίτευξη του στόχου.Ενημερώνουμε, επίσης, τους «φίλους» μας πως η εποχή των χαμηλών τόνων και της σιωπής του ΗΡΑΚΛΗ πέρασε. Λάθος μας ίσως, αλλά εμείς ακόμη πιστεύουμε σε ιδεώδη του αθλητισμού που προφανώς δεν συνάδουν με τις επιδιώξεις ορισμένων.

Δε θα σας περάσει όμως, «κύριοι», ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι εδώ και θα συνεχίσει, ό,τι και να κάνετε… Εκ της Επιτροπής Διοίκησης του Τμήματος Μπάσκετ του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ». Αγωνιστικά ο Στέφανος Πέρκος έχει πρόβλημα με τον Γιάννη Καραγκιολίδη, που έχει έντονους πόνους στον ώμο και είναι εξαιρετικά αμφίβολος.