Η Καβάλα εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδό της στην Α1 με τον τεχνικό της ομάδας Γιάννη Τζήμα να πανηγυρίζει για πέμπτη φορά στην καριέρα του την άνοδο με ισάριθμες -μάλιστα- διαφορετικές ομάδες!

Μετά το τέλος του αγώνα σχολίαζε: «Είμαι περήφανος για τον τρόπο που δουλέψαμε μέσα και έξω από το γήπεδο. Είμαι περήφανος για τη χαρά που βλέπω στα πρόσωπα των φιλάθλων της Καβάλας. Είμαι συγκινημένος να βλέπε στα αποδυτήρια το κλάμα χαράς των συνεργατών μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες, που είναι οι μεγάλοι και άξιοι πρωταγωνιστές αυτής της πορείας και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Πακακωνσταντίνου και την υπόλοιπη διοίκηση, που ήθελε τόσο πολύ να δει την ομάδα της πόλης του στην Α1»…

Από την πλευρά του ο αρχηγός της ομάδας, Σωτήρης Καραποστόλου ανέφερε πως: «Χαρίζουμε αυτή τη νίκη που συνάμα σημαίνει και τη μαθηματική μας άνοδο στην Α1, πρώτα στους εαυτούς μας, στις οικογένειες μας για τη στήριξη τους όλη τη χρονιά, μετά στους προπονητές μας, στον πρόεδρο μας, Κώστα Παπακωνσταντίνου και στον υπέροχο κόσμο μας».