Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε μετά από το παιχνίδι με τον Εθνικό το Ψυχικό, αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές για τις αποφάσεις των διαιτητών συνδέοντάς τες μάλιστα με τον Αρκαδικό με τον οποίο παίζει την ερχόμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, πιστεύαμε πως η ομάδα μας είχε την ευκαιρία να διεκδικήσει την άνοδο στην Α1. Χρησιμοποιούμε το ρήμα "πιστεύαμε" γιατί, απ όσα είδαμε απόψε στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Πειραιά, κάποιοι άλλοι είχαν αποφασίσει a priori πως αυτό το ενδεχόμενο δεν επρόκειτο να επαληθευτεί, στο παρκέ. Σε ένα παιχνίδι που η ομάδα μας χρειαζόταν τη νίκη για να παραμείνει "ζωντανή" στη μάχη της ανόδου, είδαμε τους τρεις διαιτητές της αναμέτρησης να καταργούν τους κανόνες του αθλήματος και να σφυρίζουν ανάλογα με το χρώμα της φανέλας και όχι τη φάση. Κάτι που προφανώς έχει βαθύτερα αίτια και δεν αφορά το αποψινό παιχνίδι.

Είπαμε: κάποιοι είχαν αποφασίσει για το αποτέλεσμα της αναμέτρησης, πριν αυτή ξεκινήσει. Ή, για να το πούμε πιο απλά, για τις βαθμολογικές συνθήκες κάτω από τις οποίες θα αγωνιστούμε την επόμενη εβδομάδα, στην Τρίπολη. Αυτό ήθελαν, αυτό έγινε! Δεν θα πούμε τίποτα παραπάνω, πέραν του ότι (και) σήμερα κάποιοι έδειξαν πως το ποια ομάδα θα ακολουθήσει την Καβάλα στην Α1, ήταν προκαθορισμένο. Ανεξαρτήτως της προσπάθειας των παικτών μας... Όποιος παρακολούθησε το παιχνίδι, το αντιλήφθηκε!

Υ.Γ. Τον τελευταίο καιρό γίνεται μεγάλος ντόρος για την κάθαρση στον χώρο του ποδοσφαίρου. Μήπως αυτή η κάθαρση πρέπει να ξεκινήσει, τελικά, από το μπάσκετ;».