Ο Ηρακλής διέλυσε τον Φίλιππο στο ντέρμπι της παραμονής, με κορυφαίο έναν πρώην παίκτη της ομάδας από τη Βέροια, τον Σάββα Χρυσόπουλο.

Ο 26χρονος φόργουορντ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (www.psak.gr), για τη νίκη της ομάδας του, την εφετινή πορεία στο πρωτάθλημα και την επόμενη ημέρα.

- Σάββα, η εμφάνιση απέναντι στον Φίλιππο, ήταν ίσως η καλύτερη για τον Ηρακλή την εφετινή σεζόν. Που πιστεύεις ότι οφείλεται αυτή η εικόνα σας;

«Σίγουρα ήταν η καλύτερή μας εφετινή εμφάνιση. Βγάλαμε ενέργεια, όπως στο ματς με τον Αρκαδικό, έστω κι αν με τον Αρκαδικό, δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Η εικόνα μας οφείλεται στη δουλειά των προπονητών μας, ήταν πολύ διαβασμένοι. Είχε φθάσει ο κόμπος στο χτένι και έπρεπε να καθαρίσουμε τη μπουγάδα».

- Για σένα το παιχνίδι είχε μία ιδιαιτερότητα, καθώς στο παρελθόν, έχεις φορέσει τη φανέλλα του Φίλιππου. Τι συναισθήματα σου δημιουργήθηκαν;

«Δεν το σκέφτηκα καθόλου. Απλώς μπήκα να βοηθήσω την ομάδα μου όσο μπορώ, για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

- Ο Ηρακλής είναι μία ιστορική ομάδα και έχει χρόνια να βρεθεί στα μεγάλα σαλόνια της Α1. Πότε θεωρείς ότι θα έρθει αυτή η στιγμή και τι πιστεύεις ότι χρειάζεται να γίνει;

«Θεωρώ ότι η διοίκηση κάνει εξαιρετική δουλειά. Ο Ηρακλής νομίζω ότι θα είναι στην Α1 σε 2 χρόνια, αν βέβαια μείνουν αυτοί οι άνθρωποι στην ομάδα».

- Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με το Παγκράτι. Που θεωρείς ότι θα κριθεί το παιχνίδι;

«Θεωρώ ότι πρέπει να βγάλουμε την ίδια ενέργεια με τα προηγούμενα παιχνίδια. Να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο και τις οδηγίες των προπονητών».