«Θα πεθάνετε, δεν θα φύγετε ζωντανοί σήμερα»

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στην αναμέτρηση της Λιβαδειάς με την Καβάλα, πριν και μετά το τέλος του αγώνα. Γράφτηκε πως οι διαιτητές πέταξαν το φύλλο αγώνα, ενώ κατατέθηκαν και μηνύσεις από την πλευρά των γηπεδούχων.

Ας δούμε, όμως πως φτάσαμε σε αυτό το σημείο…

Όπως αναφέρει το φύλλο αγώνα: «9′ και 7” πριν από τη λήξη του Β’ 10λέπτου το παιχνίδι διεκόπη επειδή οπαδοί της Α’ ομάδας που βρισκόντουσαν στην πρώτη σειρά της κερκίδας αναφέρθηκαν απειλητικά εναντίον μας, παραβιάζοντας τα όρια του αγωνιστικού χώρου και βρίζοντάς μας. Έγινε πρώτη έγγραφη παρατήρηση στην Α’ ομάδα.

Κατά την αποχώρησή μας προς τα αποδυτήρια κατά τη λήξη του ημιχρόνου οπαδοί της Α’ ομάδας μας έφτυναν και μας έβριζαν, λέγοντας “γ..ω το μ…ί της μάνας σας”, “θα πεθάνετε, δεν θα φύγετε ζωντανοί σήμερα”. Στα αποδυτήρια φωνάξαμε τον επικεφαλής της Αστυνομικής δύναμης και τον υπεύθυνο της Α’ ομάδας, από τους οποίους ζητήθηκε η εκκένωση της πρώτης σειράς της κερκίδας που βρίσκεται προ του αγωνιστικού χώρου. Εκείνη τη στιγμή, ο πρόεδρος της Α’ ομάδας, κ. Καφρίτσας, μας είπε: “Εγώ δεν βγάζω κανέναν, μηδενίστε μας να τελειώνουμε” και φεύγοντας από τα αποδυτήρια φώναζε “Είστε εγκάθετοι και βαλτοί από την Ομοσπονδία για να χάσουμε το παιχνίδι”.

Με την πάροδο 17′ και των σχετικών διαβουλεύσεων με την Αστυνομική Δύναμη, η κερκίδα εκκενώθηκε και ο αγώνας συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο άλλο ιδιαίτερο πρόβλημα. Το Φ.Α. έκλεισε από τον χρονομέτρη των 24” κ. Αλεστά Αθανάσιο, διότι ο σημειωτής αποβλήθηκε από τα αποδυτήρια».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Superbasket

Σχόλια