Μετά τη λήξη του νικηφόρου παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας, ο «χαζομπαμπάς» Σάκης Καρύδας αφιέρωσε την νίκη στον νεογέννητο γιό του τονίζοντας τόνισε πως η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει με την ίδια συγκέντρωση για να πετύχει τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α1 κατηγορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκη Καρύδα:

Για το παιχνίδι με τον Φίλιππο Βέροιας: «Αντιμετωπίσαμε πολύ σοβαρά το παιχνίδι και νομίζω πως η διαφορά των δυο ομάδων φάνηκε. Πήραμε μια εύκολη νίκη και συνεχίζουμε, γιατί έχουμε μπροστά μας μια διακοπή κάτι που θα πρέπει να μας βοηθήσει και όχι να μας αποσυντονίσει από τον στόχο μας. Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ καλά και μέσα στις γιορτές για να’μαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή στην έδρα μας»

Αν ο Αρκαδικός έχει μεγαλύτερο προβάδισμα στην κούρσα της ανόδου: « Εγώ προσωπικά, αλλά και όλα τα παιδιά δεν νιώθουμε ότι έχουμε το προβάδισμα. Δεν το λέω απλά για να το πω, απλά υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα γιατί έχουν απομείνει τέσσερα παιχνίδια.

Αν τυχόν κάνουμε μια ήττα τώρα θα εμφανιστεί πάλι το άγχος, γιατί στις δύο ήττες θα βγούμε από την κούρσα της ανόδου, γιατί δυστυχώς δεν έχουμε το προβάδισμα σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Η ομάδα θα πρέπει αυτή την στιγμή να κάνει το «3 στα 3» απέναντι σε Ηρακλή (εντός) Παγκράτι (εκτός) και Ψυχικό (εντός) και να πάμε αδιάφοροι στο τελευταίο παιχνίδι. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε ένα-ένα τα παιχνίδια και στο τέλος να κάνουμε το ταμείο».

Που αφιερώνει την νίκη: «Την Πέμπτη η σύζυγος μου γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτό. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμένα, γιατί έγινα για πρώτη φορά πατέρας.

Σίγουρα η νίκη είναι αφιερωμένη στην οικογένεια μου, στην γυναίκα μου και πάνω από όλα στο παιδί μου που ήρθε στον κόσμο. Να είναι γερό και καλότυχο και εύχομαι να παίξει μπάσκετ.

Όλα τα παιδιά της ομάδας όλη αυτήν την εβδομάδα που περίμενα την έλευση του γιού μου, μου στάθηκαν πάρα πολύ. Για αυτό η ομάδα του Αρκαδικού είναι μια οικογένεια και όλα τα παιδιά είναι καταπληκτικά και αυτό νομίζω φαίνεται και στο γήπεδο. Πραγματικά τους ευχαριστώ πολύ που μου έκαναν δώρο αυτήν την νίκη για τον γιο μου».