Κάλεσμα στον κόσμο για... την άνοδο από τον Αρκαδικό (vid)

Ο Αρκαδικός απέχει μία μόλις νίκη από το να πανηγυρίσει την άνοδο στην Basket League Σκρατς για πρώτη φορά στην ιστορία του και αυτό μπορεί να γίνει το ερχόμενο Σάββατο στο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής με το Ψυχικό στην Τρίπολη.

Οι διοικούντες την ομάδα καλούν τον κόσμο να βρεθεί στο κλειστό. Συγκεκριμένα: «Τον Οκτώβριο του 2014 ξεκινήσαμε Μαζί το ταξίδι προς το όνειρο, που λέγεται Α1 κατηγορία και παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν στη διαδρομή αυτή, Μαζί πιστέψαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε του πρωταθλήματος έχει ξεκινήσει και πλέον μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε στο τελευταίο βήμα, ώστε το όνειρο να γίνει πραγματικότητα.

Για αυτό το λόγο, δεν πρέπει να λείψει κανείς από τον αγώνα του Σαββάτου 2 Μαΐου, όπου ο Αρκαδικός υποδέχεται στις 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης το Ψυχικό και με νίκη ανεβαίνει στην Α1 κατηγορία.

Σε αυτό το παιχνίδι, ο Αρκαδικός χρειάζεται το πάθος και τον ενθουσιασμό του φίλαθλου κόσμου, προκειμένου να πετύχει την ιστορική νίκη που θα τον φέρει στην Α1.

Σας περιμένουμε όλους στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης για να γράψουμε μαζί ιστορία και στο τέλος να γίνουμε όλοι ένα, για να γιορτάσουμε την άνοδο στην Α1 κατηγορία

Μαζί πάμε ψηλά…

Το Σάββατο 2 Μαΐου στις 17:00, όλοι οι δρόμοι οδηγούν για μία ακόμα φορά στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης!».

Σχόλια