Συνέντευξη Τύπου ενόψει της «Φιέστα Ανόδου στην Α1», πραγματοποίησε την Παρασκευή και η διοίκηση της Καβάλας, παρουσία του προέδρους της, Κώστα Παπακωνσταντίνου, καθώς και του μέλους του Δ.Σ. και νομικού συμβούλου της, Νίκου Κακουλίδη, αλλά και του τεχνικού της ομάδας, Γιάννη Τζήμα, αλλά και του team manager της, Νίκου Πενταζίδη.

«Όλο το show θα γίνει στα πρότυπα και το τελετουργικό του NBA», ενημέρωσε ο Πενταζίδης και τόνισε: «Ο σκοπός μας είναι σε αυτή την ιστορική στιγμή να τη ζήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι Καβαλιώτες. Για το λόγο αυτό έχουμε βάλει μόλις 5 ευρώ γενική είσοδο, ενώ παράλληλα μαζί με το εισιτήριο θα δίνουμε ένα t-shirt αναμνηστικό. Είμαστε όλοι περήφανοι για αυτή την ομάδα και σας περιμένουμε να ζήσουμε μοναδικές, υπέροχες στιγμές».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Καβάλας, Παπακωνσταντίνου έκανε ένα μίνι-απολογισμό, υπογραμμίζοντας: «Μετά από δύο χρόνια και μία μεγάλη προσπάθεια επιστρέφουμε, ΟΛΟΙ ΜΑΖΊ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ Α1! Θα τονίσω μία ακόμη φορά, πως αυτή η Ομάδα ανήκει σε όλη την πόλη και όχι σε μένα. Είναι και πρέπει να γίνει σε μεγαλύτερο βαθμό υπόθεση όλων. Είναι μία ομάδα που διαφημίζει την πόλη. Και εδώ θα ήθελα να πω ότι αισθανόμαστε το Δήμο Καβάλας στο πλάι μας, να νοιάζεται για μας και να συμμετέχει και ας μην έχω συναντήσει ακόμη την Τσανάκα κατ΄ιδίαν. Τους ευχαριστούμε πολύ, όπως και τη Δημωφέλεια φυσικά, για τη βοήθεια τους.

Aξίζουν συγχαρητήρια φυσικά όλοι, παίκτες, προπονητικό τημ, οι συνεργάτες μου και φυσικά ο κόσμος». Ενώ δεν απέφυγε να πάρει ξεκάθαρη θέση στο θέμα της παραμονής του Τζήμα, όταν ρωτήθηκε, στη θέση του προπονητή: «Θεωρώ πως η Ομάδα έχει ηθικό χρέος να διατηρήσει τον Τζήμα στο πόστο του προπονητή. Είναι βούληση της διοίκησης, αλλά και του κόσμου».

Τέλος, έκανε και άνοιγμα προς… νέους συμπαίκτες, λέγοντας: «Σκοπεύω να παραχωρήσω το 40% του μετοχικού κεφαλαίου! Θα διατηρήσω το 60%, αλλά το υπόλοιπο περιμένω να έρθουν άνθρωποι για να μπουν στην ομάδα».

Ο Γιάννης Τζήμας μιλώντας για τη Φιέστα δήλωσε: «Αν και το έχω ξανακάνει πέντε φορές, σας διαβεβαιώνω πως κάθε φορά είναι μοναδική. Δουλέψαμε, πονέσαμε, ματώσαμε, προσπαθήσαμε όλη η Ομάδα πολύ σκληρά για αυτή τη στιγμή. Ας έρθει ο κόσμος να τη ζήσουμε, να τη χαρούμε όλοι μαζί».

Τέλος, το μέλος της διοίκησης και υπεύθυνος Επικοινωνίας της Ομάδας, Νίκος Κακουλίδης προέτρεψε τον κόσμο να φορέσει τα μπλουζάκια και να χαρεί μαζί με τους παίκτες αυτές τις στιγμές: «Θα πρέπει αυτές τις όμορφές και ιστορικές στιγμές για το μπάσκετ της Καβάλας να τις ζήσουμε όλοι μαζί αύριο. Όλο στο γήπεδο να φορέσουμε να αναμνηστικά μπλουζάκια και να ζήσουμε με αυτά τα παιδιά ανεπανάληπτες στιγμές».