Ο Αρκαδικός είναι έτοιμος να πανηγυρίσει για πρώτη φορά στην ιστορία του την άνοδο στην Basket League και θα έχει δύο ευκαιρίες για να το καταφέρει, καθώς χρειάζεται μία ακόμα νίκη.

Άπαντες στην Τρίπολη έχουν «σημαδέψει» το παιχνίδι του Σαββάτου (2/5, 17:00) με το Ψυχικό στην έδρα τους, καθώς αν κατακτήσουν το ροζ φύλλο αγώνα, ταυτόχρονα θα εξασφαλίσουν και την άνοδο!

Ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Καστρίτης σχολίασε για το παιχνίδι πρωταθλήματος με το Ψυχικό: «Πρόκειται για τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα μας για τη φετινή χρονιά, απέναντι στην ομάδα του Ψυχικού. Πρόκειται για μία πολύ δυνατή ομάδα, με ποιοτικό ρόστερ και κύριο χαρακτηριστικό τους ότι μακριά από το γήπεδο τους είναι άκρως επικίνδυνοι, καθώς έχουν τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες από κάθε άλλη ομάδα.

Αντιμετωπίζουμε την αναμέτρηση και προετοιμαζόμαστε με τεράστιο κίνητρο και θέληση. Τα παιδιά μας έχουν δώσει τα πάντα στη διάρκεια της χρονιάς και πλέον βρισκόμαστε 40 αγωνιστικά λεπτά μακριά από τον στόχο μας.
Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας και μέσα στο γήπεδο μας και μπροστά στον κόσμο μας, με οδηγό όπως κάθε φορά την άμυνα μας, είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ για να δώσουμε και την ψυχή μας για μία ακόμη νίκη.
Το πάθος, η ενέργεια, η προσωπικότητα των παικτών, καθώς και το ποιος το θέλει πιο πολύ θα κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα».