Επικοινωνία a2basket@hotmail.com

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Το BasketA2.gr ανανεώνεται και σύντομα θα βρίσκεται και πάλι στον αέρα


days

hours

minutes

seconds

Subscribe to our newsletter

Sign up now to our newsletter and you'll be one of the first to know when the site is ready:

Copyright © BasketA2 | Powered By Blogger

Δεν «προχωρά» του Εθνικού με τον Φάρο

Τις συζητήσεις με τον Φάρο Κερατσινίου ώστε να κατέβουν του χρόνου στην Α2 με μία κοινή ομάδα επιβεβαίωσαν οι άνθρωποι του Εθνικού που ωστόσο σημείωσαν πως δε θα γίνει κάτι αλλά δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο για το μέλλον.

Χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσαν σημειώνουν πως: «Η διοίκηση της ομάδας Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ αισθάνεται την ανάγκη να απαντήσει σε δημοσιεύματα που ήρθαν στο φως και αφορούσαν το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ομάδα του Φάρου. Με τους ανθρώπους της ομάδας του Κερατσινίου ανέκαθεν είχαμε, έχουμε και θα έχουμε άψογη συνεργασία. Άλλωστε μας φιλοξενούν τα τελευταία δύο χρόνια στο κλειστό Π. Νικολαΐδης και είμαστε βέβαιοι ότι το ίδιο θα πράξουν και φέτος.

Είναι αλήθεια ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα υπήρξαν συναντήσεις με τον ισχυρό άνδρα του Φάρου Βαγγέλη Τσάπα με σκοπό την επέκταση της συνεργασίας την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν. Όμως αποφασίσαμε από κοινού αυτή τη χρονική περίοδο να πορευτούμε ως έχουμε μεταθέτοντας τυχών συνεργασία στο εγγύς μέλλον. Ευχόμαστε από καρδίας καλή επιτυχία στο αδελφό σωματείο του Φάρου στον αγώνα μπαράζ που δίνει το Σάββατο 16/05 για την άνοδο στην Α2 με αντίπαλο τους Μαχητές Δόξας Πευκών. Ο Εθνικός συνεχίζει όσο ποτέ δυνατός, ισχυρός, ενωμένος την πορεία του στην Α2».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Trending Post

6/ugrid/recent
Abstract are tiny Particles which is a Great Innovation Play
Online Shopping is Best Way to Shop without any Hassel
Gradient is Best Color Used In Web Developing Helps to Customers

Recent Blog Posts

See Our Work here below to Inspire Learn More About SEO.

Liquid Crystal is the Blue Color Filter which is Pure

Our Most Powerfull Concept

Here we works better to Provide a Premium Service where users can get most Liked Gadgets.

Working on a Project Tool

Client and Industry Idea's where we provide best tips for Ranking on the Web and Popular Search Engines to get more benefits

Φόρμα επικοινωνίας

Categories

Labels

Footer Copyright

Design by - Blogger Templates | Distributed by Free Blogger Templates

About Us

Blighter-light Template is Designed Theme for Giving Enhanced look Various Features are available Which is designed in User friendly to handle by Piki Developers. Simple and elegant themes for making it more comfortable

Travel the world

Full width home advertisement

Keep Traveling

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Climb the mountains