Η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης δεν αρκείται «στις δάφνες» της εντυπωσιακής πορείας στην Β΄Εθνική που της απέφερε και την άνοδο, αλλά θέλει να παρουσιάσει στην Α2 μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί. Η πρώτη κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση είναι η στελέχωση του τεχνικού επιτελείου του ΓΣ Κύμης για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, στην θέση του προπονητή παραμένει ο Βασίλης Μπρατσιάκος, ενώ θα έχει δίπλα του για τρίτη διαδοχική σεζόν τον βοηθό προπονητή Νίκο Κότσιαρη και την υπεύθυνη φυσικής αγωγής Νεκταρία Μάστορη. Επιπλέον, στο προπονητικό τιμ προστίθεται ως βοηθός προπονητή ο Ισίδωρος Κουτσός, ο οποίος έχει πλούσια εμπειρία στα παρκέ της Α2.

Ο Ισίδωρος Κουτσός ως παίκτης έκανε μεγάλη καριέρα στις εθνικές κατηγορίες, ενώ αγωνίστηκε και στην Α1 με την φανέλα του Ηρακλή. Επίσης, έχει αγωνιστεί και στα εθνικά κλιμάκια, καθώς ήταν μέλος της Εθνικής Παίδων, της Εθνικής Εφήβων και της Εθνικής Ενόπλων, στην οποία είναι τώρα βοηθός προπονητή. Το καλοκαίρι του 2013 «κρέμασε» τα μπασκετικά παπούτσια και πέρασε στην άκρη του πάγκου, αναλαμβάνοντας χρέη βοηθού προπονητή στην Αγία Παρασκευή που αγωνιζόταν τότε στην Α2. Την επόμενη σεζόν άρχισε στο ίδιο πόστο στην Αγία Παρασκευή, που πλέον ήταν στην Β΄Εθνική, αλλά τον Νοέμβριο μεταπήδησε στην Α2 και στον Ηλυσιακό, όπου ανέλαβε βοηθός του προπονητή Σπύρου Σταθούλη.

Πηγή