Επικοινωνία a2basket@hotmail.com

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Το BasketA2.gr ανανεώνεται και σύντομα θα βρίσκεται και πάλι στον αέρα


days

hours

minutes

seconds

Subscribe to our newsletter

Sign up now to our newsletter and you'll be one of the first to know when the site is ready:

Copyright © BasketA2 | Powered By Blogger

Καστρίτης: «Η φιλοσοφία παραμένει ίδια»

Ο Αρκαδικός γράφει ιστορία και για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στην Α1. Η ομάδα της Τρίπολης τερμάτισε στην δεύτερη θέση της Α2 κι έτσι ακολούθησε την Καβάλα στα «μεγάλα σαλόνια».

Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Καστρίτης, φέρει μεγάλο μερίδιο αυτής της επιτυχίας, όμως μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) εξήγησε γιατί τον λόγο που δεν υπάρχουν «προσωπικές φιλοδοξίες στο επάγγελμα του προπονητή».


Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για την πίεση που υπήρχε όλη τη σεζόν από τον τίτλο του φαβορί και πως την διαχειρίστηκε: «Νομίζω ότι σε καμία φάση της χρονιάς δεν νιώσαμε την πίεση του φαβορί και θεωρώ πως αυτό ισχύει για όλους μέσα στην ομάδα (παίκτες, προπονητές, διοίκηση). Όλοι γνωρίζαμε το στόχο της ανόδου που είχαμε θέσει εξ' αρχής κι έχοντας αυτό στο μυαλό μας πορευτήκαμε όλη τη σεζόν. Από εκεί κι έπειτα κοιτάζαμε τα παιχνίδια ένα-ένα ξεχωριστά και μας ενδιέφερε να πηγαίνουμε προετοιμασμένοι όσο το δυνατόν καλύτερα κάθε εβδομάδα. Η ποιότητα και η εμπειρία των παιδών, καθώς κι η στάση της διοίκησης καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς συντέλεσαν στο να αποφορτιστούμε από την λεγόμενη «κακή πίεση»».

Για τις σκέψεις που υπάρχουν για την Α1 και αν έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός: «Το σκεπτικό και η φιλοσοφία της ομάδας παραμένει το ίδιο για πολλά χρόνια κι έτσι θα πορευτούμε και την επόμενη σεζόν. Σταθερά βήματα και μετρημένες κινήσεις σε όλα τα επίπεδα, μέχρι εκεί που επιτρέπουν οι δυνατότητες μας. Οφείλουμε να παραμείνουμε ταπεινοί και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν πιο σκληρά για τη νέα πρόκληση της Α1, καθώς οι απαιτήσεις είναι αυξημένες και εντελώς διαφορετικές. Σε επίπεδο σχεδιασμού, ήδη έχουν ξεκινήσει από τη διοίκηση οι διεργασίες για το γηπεδικό και τη σύσταση της Κ.Α.Ε.».

Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες, καθώς μέσα σε 3 χρόνια ως head coach έφερε τον Αρκαδικό στην Α1 για πρώτη φορά στην ιστορία του: «Δεν νομίζω ότι είναι δόκιμο να κάνουμε λόγο για προσωπικές φιλοδοξίες στο επάγγελμα του προπονητή, από τη στιγμή που πρόκειται για μία 100% ομαδική δουλειά που στηρίζεται στις συνεργασίες. Οι προσωπικοί στόχοι κάθε χρονιάς ταυτίζονται απόλυτα με τους εκάστοτε στόχους της ομάδας. Αισθάνομαι πολύ τυχερός κι ευλογημένος που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία από τους ανθρώπους του Αρκαδικού και μπορώ να βρίσκομαι σε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και το κυριότερα ανάμεσα σε ένα γκρουπ εξαιρετικών ατόμων (διοίκηση, συνεργάτες, παίκτες) που κάνουν την καθημερινότητα πολύ συναρπαστική. Το σημαντικότερο για εμένα είναι ότι ασχολούμαστε με αυτό που αγαπάμε και το λιγότερο που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς, να μαθαίνουμε και να γινόμαστε καλύτεροι με στόχο να παρουσιαζόμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό για το σύνολο».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Trending Post

6/ugrid/recent
Abstract are tiny Particles which is a Great Innovation Play
Online Shopping is Best Way to Shop without any Hassel
Gradient is Best Color Used In Web Developing Helps to Customers

Recent Blog Posts

See Our Work here below to Inspire Learn More About SEO.

Liquid Crystal is the Blue Color Filter which is Pure

Our Most Powerfull Concept

Here we works better to Provide a Premium Service where users can get most Liked Gadgets.

Working on a Project Tool

Client and Industry Idea's where we provide best tips for Ranking on the Web and Popular Search Engines to get more benefits

Φόρμα επικοινωνίας

Categories

Labels

Footer Copyright

Design by - Blogger Templates | Distributed by Free Blogger Templates

About Us

Blighter-light Template is Designed Theme for Giving Enhanced look Various Features are available Which is designed in User friendly to handle by Piki Developers. Simple and elegant themes for making it more comfortable

Travel the world

Full width home advertisement

Keep Traveling

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Climb the mountains