Σε δύο γήπεδα που απέχουν μεταξύ τους λίγα χιλιόμετρα -μόλις επτά- είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα για την τελευταία αγωνιστική της Α2. Στο Παγκράτι και το Ψυχικό θα κριθεί το ποια θα είναι η τρίτη ομάδα που θα υποβιβαστεί.

* Ο Ηρακλής φιλοξενείται στο Ψυχικό και για να παραμείνει στην κατηγορία, χρειάζεται είτε δική του νίκη, είτε ήττα του Φίλιππου. Υποβιβάζεται ΜΟΝΟ αν ηττηθεί ο ίδιος και νικήσει ο Φίλιππος στο Παγκράτι.

* Η ομάδα της Βέροιας αναζητά στο κλειστό του Μετς μόνο τη νίκη που ενδεχομένως να μην της είναι ούτε αυτή αρκετή. Για να συνεχίσει ο Φίλιππος στην κατηγορία θα πρέπει αφενός να νικήσει ο ίδιος, αφετέρου να χάσει στο Ψυχικό ο Ηρακλής. Σε κάθε άλλο ενδεχόμενο, υποβιβάζεται.

* Ο τρίτος του γκρουπ της ζώνης του υποβιβασμού, ο Αετός, παίρνει τους δύο βαθμούς της νίκης στα χαρτιά με τον Ηλυσιακό και εξασφαλίζει «άνετα» την παραμονή του.

* Η πρωταθλήτρια Καβάλα ολοκληρώνει τη σεζόν στο Λαύριο που θέλει να τερματίσει στην τρίτη θέση. Τον ίδιο στόχο έχουν και η Δόξα με τον Εθνικό που παίζουν στη Λευκάδα, αλλά και Λιβαδειά που φιλοξενεί τον Αρκαδικό. Τέλος στον Λαγκαδά, ο Ερμής αποχαιρετά την κατηγορία μετά από μία πενταετία, υποδεχόμενος τον ΟΦΗ.

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής
Λαγκαδά 15.00 Ερμής Λ.-ΟΦΗ Ξενικάκης-Σιμητόπουλος-Μοσχοτόγλου (Αστρεινίδης)
Μετς Α 17.00 Παγκράτι-Φίλιππος Βέρ. Δεσλής-Παγώνης-Ζαχαρής (Πετράκης)
Λαυρίου 17.00 Λαύριο-Καβάλα Παφίλης-Κατραχούρας-Λιότσος (Βιδάλης)
Λευκάδας 17.00 Δόξα Λευκάδας-Εθνικός Ταρενίδης Στ.-Τζίμα-Θεοδώρου (Σοφιανοπούλου)
Λιβαδειάς 17.00 Λιβαδειά-Αρκαδικός Τσαρούχα-Παπαφωτίου-Αναγνώστου (Πετρόπουλος)
Ψυχικό 17.00 Ψύχικο-Ηρακλής Βαρδάλος-Τσούνας-Χαλαμπαλάκης (Καρούσης)