Στην Κύμη ο Τουτζιαράκης!

Την πρώτη μεταγραφή ως ομάδα Α2 έκανε η Κύμη που απέκτησε τον Σταύρου Τουτζιαράκη. Ο 28χρονος σέντερ έπειτα από μία τριετία στο εξωτερικό, σε Σουηδία και Ουγγαρία επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας της Εύβοιας.

Πρόκειται για παίκτη με αρκετές παραστάσεις, που ωστόσο έχει ελάχιστη εμπειρία από την Α2, κυρίως με τη συμμετοχή του με τον ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση των νεοφώτιστων αναφέρει
«Με εντυπωσιακό τρόπο μπήκε στο φετινό μεταγραφικό παζάρι ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης, καθώς μετά από αποφασιστικές κινήσεις της διοίκησης του κατάφερε να «κερδίσει» την υπογραφή του Σταύρου Τουτζιαράκη! Ο Φλωρινιώτης σέντερ αγωνιζόταν τα τελευταία τρία χρόνια στο εξωτερικό και είχε πολλούς «μνηστήρες» που ήθελαν να τον επαναπατρίσουν, αλλά οι άνθρωποι του Γυμναστικού τον προσέγγισαν με τέτοιον τρόπο που δεν μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση τους. Έτσι λοιπόν έγινε η πρώτη φετινή μεταγραφική προσθήκη της ομάδας της Κύμης, ενώ σύντομα θα υπάρξει και ανάλογη συνέχεια.

Ο Σταύρος Τουτζιαράκης γεννήθηκε το 1987 στην Φλώρινα, όπου έκανε και τα πρώτα του μπασκετικά βήματα. Το 2002 σε ηλικία 15 ετών πήγε στην Θεσσαλονίκη και τον Μαντουλίδη, όπου συνδύασε εκπαίδευση και μπάσκετ. Επόμενος σταθμός του ήταν ο Μακεδονικός, ενώ από το 2007 ως το 2011 αγωνίστηκε στην Α1, αρχικά για 2 χρόνια στο Μαρούσι και ακολούθως διαδοχικά στην ΑΕΚ και στον Ίκαρο. Την επόμενη σεζόν έπαιξε με την φανέλα του ΟΦΗ στην Α2. Στην συνέχεια έφυγε για το εξωτερικό και αγωνίστηκε 2 χρόνια στην Σόλνα της Σουηδίας, ενώ την φετινή σεζόν έπαιξε στην Ουγγρική MAFCΒουδαπέστης, όπου είχε εντυπωσιακή απόδοση. Όπως είπαμε και στην αρχή, την νέα σεζόν ο Σταύρος Τουτζιαράκης θα φορέσει την φανέλα του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης στο πρωτάθλημα της Α2 και ευχή όλων μας είναι να προσαρμοστεί απόλυτα στο σύνολο του κόουτς Μπρατσιάκου και να συμβάλλει και αυτός ώστε να πραγματοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας μας!»

Σχόλια