Τον απολογισμό της σεζόν που τελείωσε για τον Ηρακλή έκανε ο Στέφανος Πέρκος που ήταν εκείνος που οδήγησε την ομάδα στην παραμονή, ενώ εξέφρασε και τη στήριξή του στην προσπάθεια της διοίκησης.

Αναλυτικά σχολίασε: «Πολλοί θα με χαρακτήριζαν παράτολμο όταν πριν από μερικούς μήνες ανακοινώθηκε η πρόσληψή μου για τη σωτηρία του Ηρακλή. Η πίστη μου όμως στον εαυτό μου και στις δυνατότητες αυτής της τεράστιας ομάδας, με έναν από τους φανταστικότερους κόσμους, μ’ έκαναν να μη το σκεφτώ καθόλου.

Τους φιλάθλους μας, οι οποίοι είναι καταπληκτικοί, και το αποτέλεσμα της έλλειψής τους (10 αγωνιστικές) φάνηκε ξεκάθαρα σε όλη τη σεζόν, τους ευχαριστώ θερμά για όλη τους τη στήριξη κατά τη δύσκολη αυτή διαδρομή.

Επίσης, ευχαριστώ όλους τους παράγοντες της διοίκησης Αποστολίδη, και τον ίδιο προσωπικά, γιατί μου εμπιστεύτηκαν αυτό το εξαιρετικά δύσκολο εγχείρημα.

Εξάλλου, όπως γνωρίζετε, για 2η συνεχή χρονιά «στρατεύομαι» δίπλα στην ομάδα, με σκοπό να επιτύχει τους όποιους στόχους της. Αισθάνομαι πολύ περήφανος που και τις δύο χρονιές τους έχουμε πετύχει»